avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Activitate ataner

Activitate ataner

Bună ziua! Tatăl meu plătește de mai bine de 45 ani taxele pentru 2 locuri de veci. Inițial, ele aveau 3/3 m, apoi, în urma unor "încurcături" a rămas 2, 50m lungime și 2, 40m latime, adică atât cât este necesar pt cele 2 locuri, după noile reglementari. Problema este ca s-au făcut lucrări atât în stânga cât și în dreapta, iar acum lățimea este de aproape 2 m, situație în care tatăl meu nu mai poate sa folosească locul pentru 2 persoane. Ce trebuie sa faca în acest caz, ca sa beneficieze de 2 locuri (pentru care a plătit taxele de atâția ani) ?
Va mulțumesc!
Răspuns la discuția angajare persoane handicap grav
Din cate stiu eu, medicul de Medicina muncii este cel care spune daca esti apt sau nu pt. munca respectiva. Si fiica mea are un hand. grav-locomotor- si e f. clar ca nici un medic nu ar spune ca este apta pt a fi muncitor necalificat in constructii insa in meseria pt. care are si un atestat profesional, aceea de operator tehnica de calcul, cu siguranta si-ar da acordul (nu e cazul acum pt. ca e studenta inca). Sper ca nu ma insel....
Buna ziua! Sunt asistent personal (fost insotitor) al fiicei mele de vreo 15 ani. In anul 2004, in iulie, am nascut un baietel si am stat 2 ani in concediu pentru cresterea copilului. In aceasta perioada fiica mea nu a avut alt asistent personal si nici nu a primit indemnizatie pentru insotitor. Avea acest drept? Si daca da, se mai poate face ceva acum (retroactiv)? Va multumesc!
aaaa...si inca ceva...Din ce an asistentul personal are drept la concediu de odihna?(pentru ca eu din cei 15 ani, doar in ultimii 3 am beneficiat de acesta)