avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Tatăl meu plătește de mai bine de 45 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Tatăl meu plătește de mai bine de 45 ani taxele ...

Bună ziua! Tatăl meu plătește de mai bine de 45 ani taxele pentru 2 locuri de veci. Inițial, ele aveau 3/3 m, apoi, în urma unor "încurcături" a rămas 2, 50m lungime și 2, 40m latime, adică atât cât este necesar pt cele 2 locuri, după noile reglementari. Problema este ca s-au făcut lucrări atât în stânga cât și în dreapta, iar acum lățimea este de aproape 2 m, situație în care tatăl meu nu mai poate sa folosească locul pentru 2 persoane. Ce trebuie sa faca în acest caz, ca sa beneficieze de 2 locuri (pentru care a plătit taxele de atâția ani) ?
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Lucrari funerare - distanta intre morminte gm_mg gm_mg In regulamentul vechi al cimitirelor apartinand domeniului public, pentru un loc de veci se prevedea dupa vechiul regulament 1.50m/3.00m, iar in noul ... (vezi toată discuția)
Servitute teo55 teo55 buna ziua, Detin un teren intravilan cu destinatia teren constructii avand acces la strada pe un drum cu latimea de 3m, drum aflat in proprietatea mea. ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinului cu drumul de servitute nou constituit e necesar? tractor tractor Mi-am cumparat un teren la munte ca sa construiesc o casa de vacanta. Vecinul de alaturi care avea o curte foarte mare a constituit pe langa proprietatea mea ... (vezi toată discuția)