Din cate stiu eu nu a fost editat un volumul 2 la tratatul lui Streteanu.Mai are o carte de grile mai veche, din 2005, penal partea generala.
Stiti cumva daca in anul acesta se va schimba ceva in modalitatea de desfasurare a examenului din august la INM, ca stiu k erau niste propuneri la un moment dat, gen introducerea unei probe la lb straina, eseu...
In ce priveste codurile ma astept k la civil sa se dea atat din cel vechi cat si din cel nou anumite capitole, dar sper sa aflam si noi mai devreme de termenul obisnuit de 60 de zile. :D
Eu nu mai inteleg nimic.
Grila inchisa sau deschisa?
Cate grile sunt la fiecare materie?
Spete sau spete si teorie?
Statutul trebuie sa cuprinda si modificarile aduse prin hot 14, 15 din iunie 2011?
Daca are cineva amabilitatea sa ma lamureasca....multumesc frumos!
Eu cand am sunat ieri la INPPA mi s-a spus ca vor fi acelasi numar de grile la fiecare materie, si in legatura cu felul acestora(inchise sau deschise) mi s-a spus ca urmeaza sa decida comisia...
Stiti cumva daca pentru inscrierea la examenul de admitere in avocatura sau ulterior pentru inscrierea in Baroul Bucuresti este necesara viza de flotant(resedinta) in cazul in care nu avem domiciliul in Bucuresti???