Buna ziua,
Din pacate,sunteti victima unei excrocherii veche de ani de zile,dar putin cunoscuta la noi in tara.Coca cola nu organizeaza LOTERII,doar concursuri cum sunt si cele de la noi din tara.Impacati-va cu ideea ca ati pierdut banii pe care i-ati dat si nu faceti greseala sa mai trimiteti alti bani.Vor cauta tot felul de pretexte ca sa va minta in continuare.Insasi numele persoanei indica ca este african,indian sau pachistanez,( daca este numele adevarat,desi este putin probabil).Chiar eu am trecut printr-o experienta asemanatoare cand mi s-a spus ca am castigat un premiu la o firma din UK si trebuie sa platesc o suma de bani pentru a imi fi trimis acesta.Am refuzat si le-am spus ca doresc plata ramburs cand primesc coletul,dupa care nu m-au mai contactat.Stiu ca va este greu sa acceptati situatia,dar puteti merge un pic la intimidare si le puteti spune ca ati anuntat politia pentru ca dumneavoastra credeti ca este o inselatorie.Si vedeti ce reactie au,astfel incat va puteti convinge singura.Puteti gasi aici un exemplu
[ link extern ]