avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șefa nu vrea să îmi accepte demisia fără preaviz. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șefa nu vrea să îmi accepte demisia fără preaviz. Nu am cum să mai vin la muncă, ce pot face?

Salut ,sunt stundeta si am lucrat o luna de pe 12 sept 2018 pana azi...daca pot spune asa la PROFI ca si Casier.
Astazi,11.10.2018 am fost sa-mi prezint demiterea(mentionez ca nu am stiut de preaviz ).Doamna mi-a vorbit foarte urat si ma obliga sa vin urmatoarele 2 saptamani la munca.Eu nu am cum,am alte obligatii fata de facultate.Ce pot face???
O alta problema ar fi unde sunt total nelamurita,pe data de 10.10.2018 s-a bagat salariul,surpriza ! 404 lei ??!!
Eu,casier part-time ,salar brut 950 de lei
Net,650 de lei
Angajata de pe data de 12.9.2018 ,salariul se da pe data de 10.
Pt ca am fost angajata cu 2 zile dupa salar ,mi se scade 246 de lei?
Salar net 650 +bonuri masa,13 la numar x 9,57 fiecare
Alta problema,am iesit pe casa de marcat cu minus 150 de lei,eu banui pe seful de schimbul tau ca m-a inselat atunci cand l-am rugat de 2x sa-mi schimbe niste bani.Oricum,cuvantul meu impotriva cuvantului lui,care lucreaza de 1 an acolo.
Respectiva doamna sefa de magazin care m-a angajat ma obliga sa platesc astia 150 de lei,okay....Insa ma gandesc,daca pt 2 zile mi-au oprit 246 de lei,nu pot munci 2 zile ,gratis,ca sa platesc aceasta suma?
Ultima modificare: Vineri, 12 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:33, 15 Octombrie 2018
Buna ziua
Contractul pe ce perioada este incheiat si ce scrie in dreptul periodei de proba?
Din ce observ, la un calcul simplu, diferenta o reprezinta contravaloarea bonurilor de masa..
Ultima modificare: Joi, 11 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Pe cererea dvs de demisie s-a scris cu preaviz? A fost inregistrata de catre angajator?
Nu s-a facut nici un act/hartie,pur si simplu refuza sa ma demita si ma obliga sa vin urmatoarele 2 saptamani la munca desi i -am sus de nenumarate ori ca nu am cum,am alte obligatii.Nu am mai lucrat si nu am avut vreo tangenta cu aceste preavize.
Buna ziua,contracul nici pana in ziua de azi nu l am vazut,pe data de 12.9.2018 l-am semnat in dublu exemplar si amandoua au ramas la seful de magazin sub motivul ca trebuie trimise la sediul din Timisoara,in urma cu o saptamana am intrebal de el si mi s-a spus ca mai dureaza in jur de 8 saptamani cu tot cu data la care a fost trimis.650 de lei plus bonurile de masa,tin minte ca asa am citit in contract,nu cu tot cu bonuri ,la un loc
13 bonuri de masa reprezinta jumatate din suma care mi a oprito,de ar fi asa ,unde sunt restu de 120 de lei?Nu ma mai intereseaza banii,eu vreau doar sa scap de acolo.Nu pot accepta preavizul,refuz sa merg

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa - nu!?, in cazul demisiei cu acordul ambelor parti Mitzulina Mitzulina Buna ziua. Va rog sa ma luminati intr-o situatie ciudata: un prieten a lucrat la un mare supermarket din Bucuresti, avand un CIM in care se specifica: \"Alte ... (vezi toată discuția)
Cum e corect in cazul meu ? tehnics tehnics Sa incep prin a explica cum a inceput totul. Prietena mea s-a angajat la un Orange Shop unde mai lucra o prietena de-a ei Bineinteles dupa nici o saptamana a ... (vezi toată discuția)
Preaviz alina_zna alina_zna V arog sa ma ajutati intr-o problema, a-si dori sa plec de la firma la acre lucrez, angajatorul persoana publica in lumea mondena, care are un comportament ... (vezi toată discuția)