multumesc pt răspuns. problema mea nu este viza de flotant, care se da foarte repede. problema este ca nu știu ce fac prima data. merg la dgas și anunt schimbarea de domiciliu, sau fac viza și ulterior anunț la dgas.
bună ziua! asa cum v. am mai spus sunt asistent personal al mamei mele cu contract de munca de 8h. am domiciliul pe Craiova, care este și locul meu de munca. de puțin timp, fiul meu a achiziționat o casa la 6 km de Craiova, unde as vrea sa stau cu mama pe care o am în grija. care sunt demersurile legale pentru a putea locui acolo, ținând cont ca eu sunt angajata la dgas Craiova? o viza de flotant m. ar putea ajuta sa locuiesc în acea casa, fără a avea probleme cu acele controale pe care le fac cei de la dgas? menționez ca primăria de care aparține imobilul are serviciu de asistență socială.
bună ziua! mama mea are handicap grav permanent cu amputatie de membru stâng. eu sunt asistent personal, iar soțul meu este reprezentantul legal. ma interesează achiziționarea unui autoturism care sa faciliteze deplasările către spitale. care este procedura și ce condiții trebuie sa îndeplinim.
De curand am aflat ca figurez la I.T.M. cu contract de munca , contract pe care nu l-am vazut , nu l-am semnat , nu stiu ce contine.Cei de la I.T.M. m-au sfatuit sa cer o copie la societatea la care lucrez. Am cerut dar mi s-a raspuns evaziv ca voi obtine o copie , copie pe care nu am obtinut-o , de aceea apelez la ajutorul dvs. de a ma sfatui ce pot sa fac.Este posibil ca un contract sa fie inregistrat la I.T.M. fara semnatura angajatului?