avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Activitate orosfoian

Activitate orosfoian

Buna ziua ,

Va rog , indrumati-ma pentru a afla cum sa inregistrez in contabilitate platile efectuate in strainatate ( combustibil , taxa drum etc. ) cu card DKV ( pentru mai multe informatii as dori sa explic ce este cu cardul DKV - cardul DKV este emis de catre o firma care se ocupa cu recuperarea TVA-ului platit in strainatate si nu numai . Pe orice document ,BF , CHF , este specificat " platit cu DKV card " . Firma respectiva emite o factura ,o data pe luna, cuprinzand toate platile facute cu card DKV . Eu ma intreb - ar trebui sa inregistrez in contabilitate doar factura , nu si bonurile respective ? ).
Daca poate cineva sa ma ajute i-as fi profund recunoscatoare .

Multumesc !
Multumesc ! - si va doresc sanatate .

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca o persoana care este angajata cu timp partial ( Ex. 4 h ) beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului , respectiv 600 lei .

Va multumesc !
Multumesc pentru ajutor !
Buna ,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema , si anume , la ce instituite se inregistreaza o societate in Franta ( ex. in Romania - Registrul Comertului )? Am nevoie de cateva date despre un client pentru verificare .

Cu respect ,

Va multumesc mult pentru ajutor .

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Maria sau derivate ale acestuia .
o persoana care are calitatea de administrator , dar este si angajat al acelei societati beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului ? B-)