avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... inregistrarea in contabilitate a platii cu card DKV
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

inregistrarea in contabilitate a platii cu card DKV

Buna ziua ,

Va rog , indrumati-ma pentru a afla cum sa inregistrez in contabilitate platile efectuate in strainatate ( combustibil , taxa drum etc. ) cu card DKV ( pentru mai multe informatii as dori sa explic ce este cu cardul DKV - cardul DKV este emis de catre o firma care se ocupa cu recuperarea TVA-ului platit in strainatate si nu numai . Pe orice document ,BF , CHF , este specificat " platit cu DKV card " . Firma respectiva emite o factura ,o data pe luna, cuprinzand toate platile facute cu card DKV . Eu ma intreb - ar trebui sa inregistrez in contabilitate doar factura , nu si bonurile respective ? ).
Daca poate cineva sa ma ajute i-as fi profund recunoscatoare .

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ady28 , utilizator 21:57, 11 Martie 2012
da, inregistrati in contabilitate doar factura , pentru ca platile cu cardul sunt similare alimentarilor pe baza de avize ; practic nu sunt plati , plata o faceti dvs ,banuiesc , cu ordin de plata;
dvs ar trebui sa urmariti combustibilul ce vii se factureaza pe baza acestor alimentari cu cardul , sa existe corelatie intre facturi si "avize"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la incasare danutza2013 danutza2013 Buna ziua. Am urmatoarea problema legata de intocmirea declaratiei 300 la o societate platitoare de tva la incasare: in luna ianuarie 2013 avem mai multe ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale danaalex danaalex Am tot cautat pe internet discutii legate de regimul bonurilor fiscale. Am inteles vajeala cu bonurile de benzina, cele pana in 100 ron s.a.m.d Nu m-am ... (vezi toată discuția)
Bonuri decontabile ContSters109653 ContSters109653 1. Am intrebat la AFP Timis daca bonurile ( de orice fel -in afara de combustibil) pot fi luate in calcul ca si cheltuiala .Raspunsul a fost acela ca , nu ... (vezi toată discuția)