avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?

Buna ziua ,

As dori sa stiu daca o persoana care este angajata cu timp partial ( Ex. 4 h ) beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului , respectiv 600 lei .

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: orosfoian , utilizator 12:00, 8 Februarie 2012
Da, deoarece acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca prevazut in c.i.m., ci de faptul ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa fie realizate timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit.
Multumesc ! - si va doresc sanatate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil avril_dor avril_dor Buna ziua! Daca am contract de munca pe 2ore/zi pot beneficia de indemnizatia minima de 1232 lei? este vreo problema daca vor fi doar 10 luni de contract in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil Liana_86 Liana_86 Voi beneficia de indemnizatie de crestere a copilului daca am 12 luni lucrate dar cu jumatate de norma, 4h, salar brut 500 lei? (vezi toată discuția)
concediul de maternitate si indemnizatia pentru cresterea copilului georgeta00udrea georgeta00udrea Buna ziua! Am si eu o intrebare. Lucrez din februarie 2010 ca economist, doar 2 ore pe zi cu un salariu de 300 ron. Acum sunt insarcinata in 6 luni. Ce sanse ... (vezi toată discuția)