avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Activitate alexmedcom

Activitate alexmedcom

Sint pensionat anticipat in oct 2016. In 23.04.2017 am implinit 65 de ani si pensia mea vine tot diminuata de 10 luni. Ce pot face ca la memoriile mele nici macar nu mi se raspunde.
Buna ziua,
Sint actionar minoritar, din 1999, la o firma care a fost listata pe bursa o perioada dar din 2007 nu mai este. Pina in prezent nu am primit dividende, desi firma a inregistrat profit an de an, si nici nu am fost informat sa particip la ad generala.
Ce drepturi am si ce pot face ca sa le obtin deoarece conducerea societatii ne ignora, deoarece sintem mai multi in situatia aceasta.
Ce obligatii are firma fata de noi?
Multumesc.
Răspuns la discuția penalizari intirzieri plata
Concret aveam chiria platita pina in luna martie 2010 inclusic. Am achitat-o astazi 08.09.10 si penalitatile s-au calculat incepind cu 01 aprilie 2010 pina la 31.aug. 2010. Este corect?
Răspuns la discuția penalizari intirzieri plata
Nu, nu exista un contract ci numai o fise de calcul a chiriei in care nu se face referire la penalitati pt. intirzieri la plata.
Buna ziua, am de platit catre DAFI o chirie pt. folosirea curtii si pentru ca am intirziat mi s-au aplicat penalizari de 0,5% pt. fiecare zi de intirziere. Dupa parerea mea este un procent f. mare. Va rog sa-mi spune-ti daca acest procent este legal si ce act juridic reglementeaza cuantumul acestor penalizari. Multumesc. Medeleanu Alecsandru Bucuresti