avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Activitate Kaly09

Activitate Kaly09

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
Buna seara!

Vin si eu cu rugamintea de a-mi transmite sintezele! Multumiri anticipate:vishenka:! Spor la invatat! padurarugabi40@yahoo.com
Răspuns la discuția admitere inm 2010
Buna! Ma poate lamuri cineva cu privire la o chestiune mai "administrativa"?:"> M-ar interesa cate locuri de cazare sunt asigurate anual, daca repartitia se face in functie de media de intrare, daca se plateste si cat anume si cate persoane stau intr-o camera . Multumesc mult!
Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata
Avokitten a scris:

cel ce pierde procesul, poate cadea in pretentii.

Multumesc! Stiu, si de aceasta imi e teama! Dar aceasta cerere de chemare in garantie nu trebuie sa fie mai intai admisa ? Eu am solicitat respingerea pe motiv ca parata pretinde in realitate o modificare a cererii de chemare in judecata iar in caz ca va admite totusi, chemata in garantie sa fie obligata sa plateasca paratei (autoare a chemarii in garantie), tot ceea ce parata este condamnata a plati reclamantei, adica mie. Am studii juridice, dar nu profesez in domeniu si nu prea stiu cum e de fapt in practica.
Buna seara!

Daca ma puteti ajuta, as avea nevoie de o lamurire: in cazul unui proces civil in care parata a chemat in garantie o alta persoana (juridica) iar instanta a obligat-o sa plateasca taxe de timbru maricele ( la valoarea solicitarii initiale ), presupunand ca cererea imi va fi respinsa, as putea fi obligata sa platesc cheltuielile de judecata (taxe timbru, eventual onorariu avocat) desi nu eu am chemat societatea respectiva in garantie, parata a introdus-o in cauza, invocand vina acesteia din urma pentru producerea prejudiciului cauzat mie??? Multumesc mult!