avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate swirlpeepz

Activitate swirlpeepz

Răspuns la discuția Ordonanta presedentiala
Multumesc pt raspunsurile venite asa repede,

Mandatarul meu are drepturi depline, locatarul nu sta in nici o "baza" in acel apartament. El a cumparat de la chiriasul precedent, a crezut ca este a lui. In 2008 am "devenit" proprietar. El nu plateste chirie, nu are contract de inchiriere, doar a "cumparat".

Chirie nu vrea sa plateasca, de cumparat nu vrea sa o cumpere, nu pot intra in casa cu eventuali alti cumparatori, cum pot scapa de calvarul asta?

Am crezut ca singura sansa este aceea ordonanta. Daca exista si alte cai de atac, va rog sa ma lamuriti. Dar sa nu dureze 10 ani.

Multumesc
Buna ziua,

Retrocedare in anul 2008. Unul din apartamente a fost cumparat de actualul locatar de la chiriasul precedent.

Vreau sa vind acel apartament, actualul locatar ma duce cu vorba, ar vrea sa cumpere apartamentul, dar totusi nu vrea...

De 2 ani ma duce de nas, eu locuiesc in strainatate, dar am un mandatar in romania. Acel mandatar poate sa ceara evacuarea prin ordonanta mentionata in titlul postarii, sau trebuie sa merg personal in romania?

Mandatarului s-a spus ca doar proprietarul poate sa o faca.

Multumesc
Răspuns la discuția Legea 221
@stormlord, multumesc pentru link. Da, sint fiica deportatei/stramutatei. Pt. ea am o Hotarire di 1995 prin care se constata, deportarea/stramutarea ei.

Stramutati au fost si bunicii mei, exista sanse sa primesc si pt. ei despagubiri?

Ultima intrebare, cam cit este durata actiunii?

Multumesc
Răspuns la discuția Legea 221
Multumesc pentru rapiditatea cu care a-ti raspuns. Sint in "tratative" cu o avocata, de la ea am aflat de acel OUG,chiar daca a fost gresit, de aia nici nu am gasit nimic concret.

Deci nu este adevarat ca mama mea, daca a decedat, eu nu am nici un drept de despagubire? Scuze pt. gramatica intortocheata, romana nu este limba mea materna.

Mersi 2
Discuție Legea 221
Buna seara,

este adevarat ca s-a limitat despagubirea prin OUG 68/2010 la suma derizorie de 2.500 €?

Am cautat in www, dar ceva concret nu am gasit. Mama mea care a fost si deportata si stramutata, a decedat in anul 2000. Eu mai pot face cerere de a primii despagubiri?

Mersi
Răspuns la discuția Avocat(a) foarte buna
Multumesc, imi dau silinta sa scriu corect, uneori abia dupa postare imi dau seama ca ceva e gresit :-), dar nu fac parte din categoria celor care uita limba romana dupa ce trec granita ^^. Din nefericire pentru a fi avocatul meu, ar trebui sa merg foarte des in tara si din motive personale nu este posibil.

Astept mai departe sa ma contacteze cineva de nadejde.
Răspuns la discuția Avocat(a) foarte buna
Stiu ca pot angaja un avocat din alt oras, dar e tare incurcata toata povestea. Deja cu avocati din Brasov am avut probleme ca nu mergeau la infatisari, nici nu vreau sa ma gindesc ce s-ar intimpla daca as angaja pe cineva din alt oras.

Dar inca nu mi-am pierdut speranta sa gasesc totusi pe cineva care sa lupte si cu care sa pot discuta pe "shleau".
Răspuns la discuția Avocat(a) foarte buna
@Gabrielle, nu neaparat de pe forum, poate sa fie si cineva care nu circula prin forumuri, sa fie bun (a). Frumos brasovul, din pacate nu l-am mai vazut de citiva ani buni....
Răspuns la discuția Avocat(a) foarte buna
Mersi pt. raspunsul rapid si acum o mica gluma (viata e destul de trista) din acei 30 de avocati, probabil ii cunosc deja pe 31. De 13 ani de cind sint in procese, am o uzura destul de mare la avocati, din cauza asta caut pe cineva foarte!!! bun.

Deasemenea multumesc pentru oferta, sper sa primesc ceva multumitor.

Buna seara,

poate imi poate recomanda cineva un (o) avocat (a) extrem de bun (a) in drept civil din Brasov. Legea 10, legea 221. Sint cetatean strain, in caz ca are o relevanta chestiunea asta.

Multumesc