Multumesc inca o data pentru raspuns. Dar pina la urma exista posibilitatea de prescriere a datoriei ?
Va multumesc frumos, dar vreodata se prescriu datoriile? Si acest 1/3 din salariu il ia doar o banca la care am datorii sau toate bancile il impart? Va multumesc inc ao data pentru raspundurile primite si pentru cele pe care le voi primi !
Spuneti mi va rog in cit timp se prescriu datoriile la banca in calitate de persoana fizica si nu juridica ? De asemenea spuneti -mi va rog la cit are dreptul banca sa puna poprire pe salariu, dat fiind ca am imprumuturi la trei banci? Va multumesc frumos
va multumesc frumos pentru raspuns. M-ati mai linistit, mai ales ca nu e vorba de rea credinta sau d elipsa d ebun simt fata de acea tipografie, pur si simplu lucrurile in mas media nu mai merg asa cum mergeau pe vremuri. Am si aratat acest lucru dar nu stiu motivul pentru care cei d ela marketing au fost de acord cu esalonarea, directorul institutiei a fost de asemenea de acord dar juristul institutiei nu a vurt sa faca acest lucru, drept pentru care nu s-a semnat nici o hirtie d eacest gen!
In urma unei datorii pe care o am catre o tipografie acestia m-au dat in judecata. Am incercat sa incheiem un document prin care sa platesc esalonat dar acestia nu au fost de acord. Pe numele firmei nu am nimic, nici masina, nici teren, nimic, am in schimb pe numele meu o locuinta amarinta int run bloc. Pot cei competenti sa execute locuinta mea care e e pe numele meu si nu al firmei dar intre care e un contract de comodat? Ce mi recomandati in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
va multumesc frumos pentru raspunsul dvs.
In paginile publicatiei unde lucrez in urma neplatii unui contract am scris un articol nu tocmai elegant ca exprimare folosind cuvinte precum,,nesimtit,, si ,,pierderi d ememorie,, la adresa acelei persoane care nu vrea sa achite factur ain urma serviciilor prestate. Am fost dat in judecata. S-a aminat noul termen pentru 15 februarie. Mi se cer daune de 5 miliarde de lei vechi pentru folosirea in articol a acestor expresii. Imi puteti spune in cazul pierderii procesului pot fi executat silit pentru a plati suma? Pot face un recurs? Un avocat care s ama sprijine in acest demers gasesc aici pe forum? Va multumesc pentru raspunsurile pe care sper c ami le veti da!
va multumesc frumos pentru raspuns. Ma gindeam la pretul de 100 de euro daca ma incadrez in el pentru reprezentare...
In cazul in care te prezinti la un proces si nu ai destui bani pentru un avocat exista posibilitatea sa ai parte de un avocat din oficiu? Acesta necunoscind cum trebuie dosarul, speta, cauza poate cere aminarea procesului tocmai pentru a studia dosarul amanuntit? Pentru a te reprezenta un avocat costurile depasesc o suta d eeuro? ma refer aici la un proces legat de calomnie. Va multumesc frumos
va multumesc frumos pentru sprijin si informatii