In paginile publicatiei unde lucrez in urma neplatii unui contract am scris un articol nu tocmai elegant ca exprimare folosind cuvinte precum,,nesimtit,, si ,,pierderi d ememorie,, la adresa acelei persoane care nu vrea sa achite factur ain urma serviciilor prestate. Am fost dat in judecata. S-a aminat noul termen pentru 15 februarie. Mi se cer daune de 5 miliarde de lei vechi pentru folosirea in articol a acestor expresii. Imi puteti spune in cazul pierderii procesului pot fi executat silit pentru a plati suma? Pot face un recurs? Un avocat care s ama sprijine in acest demers gasesc aici pe forum? Va multumesc pentru raspunsurile pe care sper c ami le veti da!
In cazul in care prin sentinta judecatoreasca ramasa definitiva si irevocabila veti fi obligat la plata de despagubiri, in baza acesteia poate fi declansata procedura de executare silita impotriva dvs.
Impotriva instantei de fond puteti declara recurs.
Executare silita
rcordoneanu
Buna ziua. Sunt in proces cu asociatia de proprietari si mi-au pus executare silita desi, in procesul pentru care sunt executata, am facut recurs, cu termen in ... (vezi toată discuția)