In urma unei datorii pe care o am catre o tipografie acestia m-au dat in judecata. Am incercat sa incheiem un document prin care sa platesc esalonat dar acestia nu au fost de acord. Pe numele firmei nu am nimic, nici masina, nici teren, nimic, am in schimb pe numele meu o locuinta amarinta int run bloc. Pot cei competenti sa execute locuinta mea care e e pe numele meu si nu al firmei dar intre care e un contract de comodat? Ce mi recomandati in acest caz? Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.
Stati linistita, nu va executa locuinta dvs. Respectivul creditor poate urmari numai bunurile firmei.
Daca acel creditor are o creanta impotriva firmei dvs ce depaseste 45000 lei atunci poate solicita intrarea firmei dvs in insolventa si in acest caz ,daca dovedeste in instanta ca dvs sunteti vinovata de aparitia starii de insolventa, instanta poate pronunta o hotarare prin care sa va oblige pe dvs persoana fizica sa achitati datoriile firmei.
va multumesc frumos pentru raspuns. M-ati mai linistit, mai ales ca nu e vorba de rea credinta sau d elipsa d ebun simt fata de acea tipografie, pur si simplu lucrurile in mas media nu mai merg asa cum mergeau pe vremuri. Am si aratat acest lucru dar nu stiu motivul pentru care cei d ela marketing au fost de acord cu esalonarea, directorul institutiei a fost de asemenea de acord dar juristul institutiei nu a vurt sa faca acest lucru, drept pentru care nu s-a semnat nici o hirtie d eacest gen!
Probleme cu societatea
SGR
Buna ziua!
La sfarsitul anului 2008 unchiul meu a trecut firma lui pe numele meu, cu acordul meu, pentru a-si lua o casa pe firma si a ramas ca dupa ce ... (vezi toată discuția)