avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Activitate salecse

Activitate salecse

Răspuns la discuția Sunt nou angajat!
Va multumesc mult pentru raspuns!
De cateva zile sunt angajat la o firma. Dar abia astazi am fost programat sa-mi fac fisa medicala! Acum am o nedumerire!? Seful direct mi-a zis ca trebuie sa, suport eu cheltuielile pentru acea fisa! Rugaminte pe care o am la dvs. puteti sa-mi spuneti si mie cine plateste? Angajatorul sau angajatul!
Va multumesc
Răspuns la discuția UZUCAPIUNE pe Noul COD 2011 !!!
Un forum benefic pentru toti. Dar un raspuns concret trebuie sa luam legatura la nr. de telefon, etc.! Un cuvant sincer D-na Ioana l-a spus si am stima. Adevaru pana la urma invinge!
Dar nu mi-am dat eu demisia ci fost o concediere colectiva de munca.
Rog respectuos, puteti sa-mi spuneti, daca in cazul in care pe fisa de inventar a echipamentului de lucru nu a expirat termenul pentru a iesi din uz, sunt obligat sa platesc acest echipament daca nu-l pot restituii la magazie?!
Va multumesc tuturor pentru raspuns!
Va multumesc pentru raspunsuri! Mai tinem legatura, mai ales ca maine 13. 09. 2010 mergem sa ne intalnim cu cei din conducere, apoi am sa va spun rezultatul. Duminica placuta tuturor!
Alta modalitate mai exista? Pentru ca trece perioada preavizului!
In aceasta situatie suntem, in nr. de 143 de persoane, iar conducerea nu aproba conform art. 74 alin. (3) din Contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii -(2007-2010) programul de 4 ore! Ce putem face in cazul acesta?
Dar pot beneficia de art. 74 alin. (3) din Contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii -(2007-2010), fiindca cei din conducere nu-mi aproba si cui pot sa ma adresez pe cale legala?
Va multumesc
Fac parte din institutie publica, angajat ca personal contractual, mai precis la Politia Primariei Bacau