avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt in perioada de preaviz, cand pot sa depun ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt in perioada de preaviz, cand pot sa depun cererea de salarii compensatorii ?

In ce modalitate pot sa-mi depun cererea de salarii compensatorii, fiind in perioada de preaviz pana pe data 30. 09. 2010 si daca mai beneficiem de ele conform OG./2010? Tin sa precizez ca am primit preaviz in conformitate cu art.73 alin.1 din Legea nr.53/2003 Codul Muncii si daca puteti sa-mi dati un ajutor in( formularea, continutul) ei!
Cu respect
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 14:41, 12 Septembrie 2010
Pentru a va putea da un raspuns avizat precizati daca institutia la care sunteti angajat este o societate comerciala cu capital privat, capital de stat, o regie autonoma sau o institutie publica
Nu exista un formular tipizat pentru a solicita aceste salarii compensatorii.
Ati lucrat in sectorul bugetar sau privat?
Fac parte din institutie publica, angajat ca personal contractual, mai precis la Politia Primariei Bacau
In opinia mea in aceasta situatie nu puteti obtine aceste plati compenstorii decat pe cale judecatoreasca
Dar pot beneficia de art. 74 alin. (3) din Contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional pe anii -(2007-2010), fiindca cei din conducere nu-mi aproba si cui pot sa ma adresez pe cale legala?
Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 12 Septembrie 2010
salecse, utilizator

Alte discuții în legătură

Decizie de concediere individuala lala21 lala21 Sunt in perioada de preaviz, si mi sa incheiat cu articolele 73 alin 1 conform CM si conf art. 74 alin 2 conf contr colectiv de munca pe anii 2007-2010. Oare ... (vezi toată discuția)
Primesc compensatii daca am 3 luni la actualul loc de munca? alexiastoican alexiastoican Buna. Lucrez de 3 luni la actualul loc de munca si, in contextul in care se fac disponibilizari in firma, mi s-a cerut demisia. Acum..intrebarea mea este daca ... (vezi toată discuția)
Concediere ContSters74221 ContSters74221 Buna ziua ! va rog sa-mi spuneti care este termenul legal de preaviz in cazul unei concedieri individuale.conducerea a comunicat un termen de preaviz de 15 ... (vezi toată discuția)