avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate minutzu

Activitate minutzu

Răspuns la discuția Recuperare taxa auto
care sunt sansele de recuperare in acest moment?
Răspuns la discuția Recuperare taxa poluare
Care sunt sansele de recuperare in acest moment? mentionez ca am cumparat si eu o masina anul trecut pentru care am platit taza de prima inmatriculare aproximativ(600 de euro) iar la acel moment nu era foarte indicat sa actionez in instanta pentru o suma "atat de mica"
Răspuns la discuția recuperare taxa poluare(auto)
dar sansele de castig intre recuperare si inmatriculare fara taxa sunt cam aceleasi?
si ca si o sugestie ce imi recomandati?
sa intamtriculez masina si sa merg doar pe incercarea de recuperare sau totusi sa incep procedura de actionare in instata pt inmatriculare fara platirea taxei ?dar vedeti ca timpul i destul de scurt pana la 1 ianuarie si chiar nu as vrea sa fiu nevoit sa platesc taxa majorata;
pana in luna decembrie dak actionez de acuma ar fi posibilitatea sa se vada unele rezultate pozitive sau negative fata de cererea de actionare in instanta?
zalau judetul salaj
buna ziua
am achizitionat si eu o masina din 2004 euro 4 in luna aceasta din strainatate si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa platesc taxa si sa cer recuperea ei tinand cont de situatia cu majorarea taxei si modificarea legii de la 1 iunuarie sau sa incep demersurile pt actionarea in judecata fara plata taxei si sa astept rezolvarea procesului?

mi frica ca in cazul in care taxa se majoreaza si eu pierd in istanta o sa fiu nevoit sa platesc taxa marita (1600 de euro in loc de 750 de euro cat i acum)in timp ce masina am cumparato anul acesta cand taxa nu era in vigoare si atunci as vrea sa gasesc metoda cea mai optima
va rog frumos sa ma ajutati si pe mn cu o sugestie si anumite detalii pe care nu le cunosc
Răspuns la discuția taxa auto
okay atunci sa incep lunga mea povestioara am citit putin despre aceasta posibilitate de a actiona statul in judecata si de a evita plata taxei si am inteles ca exista chiar sanse bune de reusita

problema mea este timpul si noua taxa pe 2011 care o sa fie modificata si ca si quantumul sumei si unele zvonuri o zic si ca si permisivitate pentru actionare in justitie

in acest caz ce ma sfatuiti?
Răspuns la discuția taxa auto
am cumparat un autoturism din germania in urma cu o luna si as dori sa reusesc sa o inmatriculez fara plata taxei de prima inmatriculare
eu sunt din Judetul Salaj si as vrea sa stiu dak nu exista vreo persoana de specialitate aici pe site din zona cu care sa ma pot consulta