avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna ziua. Am cumparat in luna august a anului 2008 o masina noua si am platit taxa de inmatriculare care se percepea atunci. Am auzit ca se poate recupera aceasta taxa, sau cel putin o parte din ea. Daca da va rog sa-mi spuneti in ce conditii si ce trebuie sa fac (Masina noua cumparata din reprezentanta, achizitionata si inmatriculata august 2008). Va multumesc
Cel mai recent răspuns: minutzu , utilizator 18:11, 7 Noiembrie 2011
veti adresa catre finante o cerere prealabila de restituire a taxei auto si, dupa raspunsul lor va veti adresa tribunalului cu actiune in obligatia de a face-restituirea taxei auto.
~ Conținut șters la cerere ~
care sunt sansele de recuperare in acest moment?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare auto danutz01 danutz01 Am achizitionat un autoturism SH in luna octombrie 2008 din Germania , pe care l-am inmatriculat in Romania in luna decembrie 2008.La acea data am platit o ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto Avocat si mediator Avocat si mediator As vrea sa stiu ce acte sunt necesare pentru actiunea de restituire a taxei auto pentru un autoturism second hand adus din Uniune. (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto - diverse aspecte Hamann Hamann 1. Buna seara, tot prin instanta pot recupera in prezent o taxa auto platita in august 2010 si una in august 2012? Termenul de prescriptie e 5 ani? Ma gandesc ... (vezi toată discuția)