Buna ziua,
Sunt funcționar public; in luna mai a.c. am solicitat o zi CO; la ridicarea salariului in iunie(aferent lunii mai) am constatat diminuarea sumei reprezentând norma de hrană ca și a celei reprezentând spor pt conditii vătămătoare. Este corect?- având în vedere codul muncii: cuantumul indemnizației CO este media veniturilor pe ultimele 3 luni plus prime, sporuri cu caracter permanent. Ma puteți lămuri pe lege, articole etc?
Multumesc.
buna ziua;as dori sa-mi stiu ce impozit trebuie sa platesc in urma vanzarii unui imobil fost atelier mecanic(fost pentru ca l-am cumparat dezafectat) pe care il am din anul 2004?
multumesc
mi s-a taiat si vandut la fier vechi o sera de 1000mp,adjudecata de la o s.c.,aflata-n faliment de catre lichidator;desi trebuia sa fiu chemat la masa credala(drepturi sala-
riale),s-a dat o sentinta de inchidere a falimentului in data de 17.07.2010 de care aflu azi(13.09.2010);totul deci este inchis;pot oare sa mai fac ceva?precizez ca impotriva lichidatorului am facut plangere la politie(17.11.2009)aceasta la parchet de unde in 20.07.2010 am aflat de n.u.p.(n-am facut contestatie impotriva ei;repet imi mai pot lua sera inapoi?multumesc.