avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... atacarea unei sentinte judecatoresti
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

atacarea unei sentinte judecatoresti

mi s-a taiat si vandut la fier vechi o sera de 1000mp,adjudecata de la o s.c.,aflata-n faliment de catre lichidator;desi trebuia sa fiu chemat la masa credala(drepturi sala-
riale),s-a dat o sentinta de inchidere a falimentului in data de 17.07.2010 de care aflu azi(13.09.2010);totul deci este inchis;pot oare sa mai fac ceva?precizez ca impotriva lichidatorului am facut plangere la politie(17.11.2009)aceasta la parchet de unde in 20.07.2010 am aflat de n.u.p.(n-am facut contestatie impotriva ei;repet imi mai pot lua sera inapoi?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 08:46, 14 Septembrie 2010
sentinta din ce data este? daca va referiti strict la cele precizate, ma tem ca nu mai aveti ce face din punct de vedere juridid.
Buna seara .
Mai puteti incerca ,atacarea hotararii definitive din procesul de insolventa,prin cai extraordinare de atac,revizuirea,contestatia in anulare .Cu ajutorul de specialitate a unui avocat .
Marius Bote .
s-a dat o sentinta de inchidere a falimentului in data de 17.07.2010 de care aflu azi(13.09.2010);totul deci este inchis;pot oare sa mai fac ceva?

termenul de recurs este de 7 zile de la data publicarii sentintei in Buletinul procedurilor de insolventa !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere sentinta faliment gillu gillu Buna seara In vederea trecerii unor firme aflate in insolventa la clienti incerti sau pentru scoaterea lor din contabilitate as avea nevoie de mai multe ... (vezi toată discuția)
Faliment suspendat leopold2010 leopold2010 buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se ... (vezi toată discuția)
Faliment ... AndreiLRX AndreiLRX Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)