mi s-a taiat si vandut la fier vechi o sera de 1000mp,adjudecata de la o s.c.,aflata-n faliment de catre lichidator;desi trebuia sa fiu chemat la masa credala(drepturi sala-
riale),s-a dat o sentinta de inchidere a falimentului in data de 17.07.2010 de care aflu azi(13.09.2010);totul deci este inchis;pot oare sa mai fac ceva?precizez ca impotriva lichidatorului am facut plangere la politie(17.11.2009)aceasta la parchet de unde in 20.07.2010 am aflat de n.u.p.(n-am facut contestatie impotriva ei;repet imi mai pot lua sera inapoi?multumesc.
Buna seara .
Mai puteti incerca ,atacarea hotararii definitive din procesul de insolventa,prin cai extraordinare de atac,revizuirea,contestatia in anulare .Cu ajutorul de specialitate a unui avocat .
Marius Bote .
Faliment suspendat
leopold2010
buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se ... (vezi toată discuția)
Faliment ...
AndreiLRX
Buna , am o S.C care a adunat niste datori la finante in anul 2008 datori rezultate din facturarea unor materiale catre o societata care la cateva zile dupa ... (vezi toată discuția)