avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... faliment suspendat
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

faliment suspendat

buna ziua, sunt intr-o situatie cel putin ciudata, respectiv: s-a deschis o procedura de insolventa, a fost acceptata, recursul a fost respins si inainte de se deschide procedura de faliment s-a despus o cerere de suspendare a procedurii, care a si fost acceptata in baza art. 244 C.pr.civ., deoarece a fost facuta o plangere penala cu privire la veridicitatea creantei care sta la baza insolventei. Cererea de suspendare a fost acceptata de instanta si nu a fost contestata de nicio parte. Desi penalul nu a fost terminat deoarece a stat mai mult la economic, dupa aproape un an se reia procedura de faliment desi procesul este suspentat. Cum este posibil si daca este posibil asa ceva ? Ce se poate face ?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 21:06, 26 August 2010
Buna seara .
Procedura de faliment s-a reluat in ce baza ? S-o fi primit confirmare de la organul de urmarire penala de neancepere a urmaririi penale,in sensul ca creanta este valabila Acesta pare sa fie motivul . Daca s-a reluat procesul de faliment, participati si dvs.daca aveti interes legal.
Marius Bote .
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
Marius Bote, Practician in insolventa
nu s-a finalizat cercetarea penala, este inca la procuror, singurii care au terminat sunt cei de la economic. Aceasta este comunicarea de la suspendare " Suspendă judecata cererii de intrare în faliment în procedură simplificată, în temeiul art. 244 pct. 2 Cod procedură civilă. Cu recurs în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică." Lichidatorul depune dupa 10 luni raportul ..... care ii este aprobat, iar lichidatorul spune ca nu stia ca este suspendat procesul. Este posibil ?
Buna ziua .
In urma aprobarii raportului lichidatorului de catre judecatorul sindic,ce s-a decis ?
E important.
Marius Bote .
„Dispune inceperea procedurii falimentului in forma simplificata a debitoarei" ..... Eu am horarare definitiva si irevocabila de suspendare. Am mai consultat juristi care pur si simplu nu au mai intalnit asa ceva si nici nu stiu ca sa imi spuna sa fac.
Dvs.sunteti firma in cauza debitoare ?

Alte discuții în legătură

Urgent despre faliment neli 2010 neli 2010 in urma unei proceduri de insolventa , lichidatorul judiciar a cerut declasarea procedurii de faliment in forma simplificata. avand in vedere faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans de la firma in insolventa cristinacri cristinacri conform contractului, firma mea a achitat in avans o suma de bani prin bilet la ordin , care a fost incasat de o firma aflata in momntul de fata in insolventa. ... (vezi toată discuția)
Doua hotarari contradictorii in acelasi caz leopold2010 leopold2010 Buna ziua am si eu o problema: Intr-un caz de faliment am obtinut o decizie de suspendare respectiv: \" [i]„Suspendă judecata cererii de intrare în ... (vezi toată discuția)