avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Reducere cuantum norma de hrană
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Reducere cuantum norma de hrană

Buna ziua,
Sunt funcționar public; in luna mai a.c. am solicitat o zi CO; la ridicarea salariului in iunie(aferent lunii mai) am constatat diminuarea sumei reprezentând norma de hrană ca și a celei reprezentând spor pt conditii vătămătoare. Este corect?- având în vedere codul muncii: cuantumul indemnizației CO este media veniturilor pe ultimele 3 luni plus prime, sporuri cu caracter permanent. Ma puteți lămuri pe lege, articole etc?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 10 August 2019
art.18 alin(2) din Legea nr.153/2017 - ,,Indemnizaţiile de hrană prevăzute la alin. (1) se acordă proporţional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară,,
Norma de hrană si sporul pentru conditii vătămătoare nu se acorda pe durata CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza indemnizatia de co la persoanele ce execita control financiar preventiv gabrielatico gabrielatico Sunt o persoana platita in baza Legii153/2017 anexa VII care am marire salariala de 10%la salariu de baza pentru control financiar preventiv de la 1.01.208.Cum ... (vezi toată discuția)
Calcul cuantum concediu de odihna ? cristiannegru cristiannegru pe perioada concediului de odihna, care este cuantumul salariului brut ? se ia in calcul sporul de vechime + spor de conditii vatamatoare ? Un coleg mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu odihna Aurica04 Aurica04 Buna ziua ! Societatea la care lucrez vrea de la data de 1 mai 2017 sa nu mai ia in calcul orele suplimentare lucrate de salariat la calculul indemnizatiei de ... (vezi toată discuția)