avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale impozit...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

impozit...

buna ziua;as dori sa-mi stiu ce impozit trebuie sa platesc in urma vanzarii unui imobil fost atelier mecanic(fost pentru ca l-am cumparat dezafectat) pe care il am din anul 2004?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 22:01, 5 Februarie 2011
La autoritatea locala, cel ce vinde nu se plateste nici un impozit ! Pentru vanzare se plateste de regula de cumparator, la notariat, taxa de 2% .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii acte de proprietate si preturi estimative.... scarllet4you scarllet4you Cam cu trei ani in urma dorind sa ne cumparam o casa (specific ca in acea perioada munceam fara acte in regula amandoi, eu si sotul meu), dar avand nevoie inca ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa mostenita zarand2015 zarand2015 locuiesc cu sotia la casa.Casa este mostenriea sotiei.Inca nu am facut succesiunea,neavand bani pentru asa ceva.In caz ca vom gasi un client sa vindem casa,sa ... (vezi toată discuția)
Impozit pe vanzare apartament ana_abo ana_abo Buna ziua! Vreau sa vand apartamentul ce-l detin din anul 2000. Ce impozit voi avea de platit la finante? Multumesc! (vezi toată discuția)