avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Activitate raluca raluca

Activitate raluca raluca

domnule avocat,da este foarte moral....fratele meu il maltrateaza pe tayal meu pt bani nu lucreaza si il bate pe tata sa ii dea bani pe ca sa isi intretina familia,nevasta si 2 copii...are 35 ani si a lucrat in viata lui,un an.....eu sunt plecata il intretin pe tata ,si renovez casa,pt k e o casa la tara veche si urata....da mi se pare foarte moral....vi se pare moral sa imi bag mii de euro in casa si apoi sa impart cu el?sau k ei fac miliane la utilitati si eu platesc tot???????????imi pare ra dar nu cunoasteti situatia....cred k v-am cerut un sfat,nu sa ma judecati mai ales ca nu stiti despre ce e vorba...
are probleme cu stomacul,ulcer...
mai am o intrebare:este nevoie de adeverinta medicala ca tatal meu este in deplinatatea facultatilor mentale sau nu?multumesc inca o data!
Multumesc mult!Duminica placuta!
V-as ruga daca imi puteti raspunde:cat dureaza formalitatile unui contract vanzare-cumparare?....si este posibil ca ffratele meu sa afle de contract?cum poate a afle?va multumesc anticipat...duminica placuta!
Răspuns la discuția prin testament primesc doar 75%??
in concluzie,poate gresesc:daca face testament ii revine si fratelui 1/3....daca fac donatie pot pierde casa,....daca facem contract v-c il poate ataca daca nu exista un extras bancar,si acesta nu am cum sa il fac din lipsa de bani.....si pierd si ce am investit in casa,cam 2000euro.....plus k platesc si utilitatile,deoarece fratele meu nu da niciun leut la nimic...el locuieste pe curte cu tata,intr-o anexa,utilitatile fiind la comun...asa ca sa imi fie invatatura de minte..mai pierde omul in viata,asta e...va multumesc mult..
va multumesc mult domnilor si doamnelor avocati.....atunc pe romaneste spus am luat tapa.....pt k bani de un contract v-c nu am momentan,din cate am citit costa mult...multumesc mult oricum pentru ajutor..o zi buna!
multumesc,am inteles...dar investitia mea in casa se ia in considerare sau nu?pierd banii cheltuiti in casa?....si doamne fereste,cand va fi sa fie,eu pot sa il despagubesc dandu-i valoarea de 25 % din casa?avand in vedere situatia lui..sunt sigura k nu ma va putea plati el....dar se ia i considerare ce am cheltuit eu pe gresie,faianta,parchet,mobila,facturi de intretinere?
buna ziua..dak tata lasa testament prin care ma numeste pe mine mostenitor,eu priesc 75% si fratele meu restul chiar dak nu il numeste in testament?si dak eu am bagat bani in casa,renovat,se ia in considerare?sau pierd baii pe care i-am investit?am bonurile,martori..este convenabil testamentul?...numai dak ataca testamentul primeste 25 la suta,sau automat?..nu as avea bani pt un cotract v-c si din cate am citit nici acela nu este sigur.....multumesc mult....eu platesc facturile la casa,il ajut pe tata trimitand bani,sunt in strainatate....se iau in considerare sau nu?
multumesc....am multe intrebari dar nu stiu ce sa fac..multumsc inca o data..
Răspuns la discuția se poate ataca testamentul?
dar momentan fratele meu locuieste intr-o anexa,pe curte cu tata,o camera si o bucatarie,separate de imobilul la care ma refer eu....doar knu este intabulata anexa...dak aceea ii ramane lui,nici atunci nu imi ramane mie imobilul intreg??deci.in cncluzie este totuna dak facem testament sau act v-c??cheltui bani degeaba pe act v-c dak obtin doar 75 la suta?...mai bine testament sau donatie,avand ivedere k nici cu actul v-c nu obtin tot...?doar cheltui o gramada de bani....si se ia in considerare faptul k renovez casa,imi revine mie mai mult sa nu??multumesc mult...nu sunt in tara si sunt foarte nedumerita...intelegeti-ma k imi bag banii in casa si apoi sa impart??nu mi se pare corect....multumesc din nou...