avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters168018

Activitate ContSters168018

Răspuns la discuția Legea 112/95
Multumesc.
In contractul de vanzare-cumparare mama mea " declara pe proprie raspundere ca se obliga sa nu instraineze imobilul ce face obiectul prezentului contract de vanzare-cumparare timp de 25 de ani(timp calculat pt. rate) conf. art.9 din
Legea 112/95".Atat si nimic mai mult.
Multumesc.
In contractul de vanzare-cumparare mama mea " declara pe proprie raspundere ca se obliga sa nu instraineze imobilul ce face obiectul prezentului contract de vanzare-cumparare timp de 25 de ani(timp calculat pt. rate) conf. art.9 din
Legea 112/95".Atat si nimic mai mult.
Buna ziua,casa a cumparat-o in 2007.Sa admitem ca se achita maine toata valoarea restanta.Ratele au fost calculate pe 25 de ani deoarece este pensionara si eu am girat.Multumesc
Discuție Legea 112/95
Mama mea a cumparat un apartament din vila in care locuia,vila nationalizata si nerevendicata,a cumparat cu 10% avans si restul in rate pe 25 de ani.Care este forma legala pentru a instraina apartamentul,avand in vedere ca legea nu permite vanzarea timp de 10 ani de la cumparare?Se poate cesiona contractul de vanzare-cumparare?Ce se poate face?Va multumesc.
Răspuns la discuția Plangere penala
Va multumesc.
Multumesc.
Faptele sunt :
-contractul de munca nu coincide cu oferta de munca la care am aplicat.
-oferta de munca este pentru Norvegia , cand am ajuns la semnarea contractului,acesta era cu o firma din Lituania,ceea ce nu se spune in oferta de munca.
-conditiile de cazare oferite gratuit de angajator,sub limita acceptabilului.
-au incercat sa ma forteze sa muncesc "orice" fara asigurare medicala,fara pregatire in domeniu,fara instructaj protectia si sanatatea in munca,fara echipament de protectie(ex.:constructia de schele metalice cladiri).
-timp de 6 saptamani am protestat impotriva igienei si curateniei in locuinta(locuiam 6 pers. cate 2 intr-o camera de 1),iar in ultima zi am fost agresat fizic si verbal,am cert.medico-legal.
-dupa ce au aflat ca am certificat medico-legal am fost dat afara,cu 24 de ore inainte de a ma urca in avion si a ma intoarce la lucru conf.contractului de munca.
-am fost mintit ca mi s-a anulat biletul,dar nu a fost adevarat,am confirmare de la compania KLM.
-reprezentantul firmei in Romania nu este inregistrat si nu are acreditare pentru recrutare personal de la ITM,am confirmarea celor de la ITM.
-reprezentantul firmei in Romania stie foarte bine toate aspectele dar posteaza anunturi de recrutare,anunturi care sunt mincinoase in mare.
-toate aceste aspecte i-au fost aduse la cunostiinta,din prima zi de munca,si nu a rezolvat nimic.
-biletele de calatorie le-am expediat pe adresa reprezentantului din RO,pentru decontare,fara sa mai primesc nici un raspuns si nici contravaloarea in bani.
-dupa ce mi s-a desfacut contractul de munca,reprezentantul firmei a folosit informatii din CV-ul meu fara acceptul meu scris sau verbal,am probe.
Am probe scrise si poze pentru 99% din cele afirmate de mine aici.
Sunt suficiente pentru o plangere penala impotriva reprezentantului firmei Lituaniene in RO ? Va multumesc
multumesc.
multumesc.
Discuție Plangere penala
Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ITM Brasov ca nu este inregistrata si nu are nici un fel de aprobare pentru a selectiona/recruta personal pentru munca in strainatate.Care este perioada legala in care pot depune aceasta plangere penala,iar audierea de catre organele in drept cand si cum se poate face tinand cont ca eu lucrez in strainatate?Folosirea datelor personale dupa rezilierea contractului de munca ?Va multumesc.
Discuție Plangere penala
Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ITM Brasov ca nu este inregistrata si nu are nici un fel de aprobare pentru a selectiona/recruta personal pentru munca in strainatate.Care este perioada legala in care pot depune aceasta plangere penala,iar audierea de catre organele in drept cand si cum se poate face tinand cont ca eu lucrez in strainatate?Folosirea datelor personale dupa rezilierea contractului de munca ?Va multumesc.