avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere penala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere penala

Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ITM Brasov ca nu este inregistrata si nu are nici un fel de aprobare pentru a selectiona/recruta personal pentru munca in strainatate.Care este perioada legala in care pot depune aceasta plangere penala,iar audierea de catre organele in drept cand si cum se poate face tinand cont ca eu lucrez in strainatate?Folosirea datelor personale dupa rezilierea contractului de munca ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:32, 18 Septembrie 2010
daca se cunoaste faptuitorul aveti termen de 60 zile.
multumesc.
catalin ciobanu a scris:

daca se cunoaste faptuitorul aveti termen de 60 zile.

Mai corect termenul este de 2 luni ... si este valabil decat la infractiunile pentru care actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ContSters168018 ContSters168018 Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Prealabila picika picika ce este plangerea prealabila? (vezi toată discuția)
Termenul pana la care pot fi sesizate organele penale ContSters22096 ContSters22096 exista vreun termen in penal, asa cum e in civil term general de prescriptie de 3 ani, in care trebuie sa te incadrezi pt sesizarea organelor de cercetare ... (vezi toată discuția)