Buna ziua !
Termenul de depunere este de doua luni de la data cand s- a produs fapta si se depune la parchetul competent, adica acela in raza caruia s- a produs fapta . Oricum plangere gresit trimisa se trimite organului competent( art.222, alin.(7) c.p.p.
O puteti depune prin sot( daca aveti) sau prin mandatar, pe baza unei procuri.( art.222, alin.(3), procura ramanand atasata plangerii.
Sub aspectul folosirii datelor cu caracter personal, exista o lege care stabileste ca fiind infractiune sau contraventie( in functie de prevederile incalcate din aceasta), folosirea lor fara acordul expres al persoanei in cauza sau in alte conditii decat cele stabilite prin aceasta.( Legea 677/ 2001 actualizata prin Legea 102 din 2005 si Legea 278 din 2007).
Cu stima !
Multumesc.
Faptele sunt :
-contractul de munca nu coincide cu oferta de munca la care am aplicat.
-oferta de munca este pentru Norvegia , cand am ajuns la semnarea contractului,acesta era cu o firma din Lituania,ceea ce nu se spune in oferta de munca.
-conditiile de cazare oferite gratuit de angajator,sub limita acceptabilului.
-au incercat sa ma forteze sa muncesc "orice" fara asigurare medicala,fara pregatire in domeniu,fara instructaj protectia si sanatatea in munca,fara echipament de protectie(ex.:constructia de schele metalice cladiri).
-timp de 6 saptamani am protestat impotriva igienei si curateniei in locuinta(locuiam 6 pers. cate 2 intr-o camera de 1),iar in ultima zi am fost agresat fizic si verbal,am cert.medico-legal.
-dupa ce au aflat ca am certificat medico-legal am fost dat afara,cu 24 de ore inainte de a ma urca in avion si a ma intoarce la lucru conf.contractului de munca.
-am fost mintit ca mi s-a anulat biletul,dar nu a fost adevarat,am confirmare de la compania KLM.
-reprezentantul firmei in Romania nu este inregistrat si nu are acreditare pentru recrutare personal de la ITM,am confirmarea celor de la ITM.
-reprezentantul firmei in Romania stie foarte bine toate aspectele dar posteaza anunturi de recrutare,anunturi care sunt mincinoase in mare.
-toate aceste aspecte i-au fost aduse la cunostiinta,din prima zi de munca,si nu a rezolvat nimic.
-biletele de calatorie le-am expediat pe adresa reprezentantului din RO,pentru decontare,fara sa mai primesc nici un raspuns si nici contravaloarea in bani.
-dupa ce mi s-a desfacut contractul de munca,reprezentantul firmei a folosit informatii din CV-ul meu fara acceptul meu scris sau verbal,am probe.
Am probe scrise si poze pentru 99% din cele afirmate de mine aici.
Sunt suficiente pentru o plangere penala impotriva reprezentantului firmei Lituaniene in RO ? Va multumesc