avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ITM Brasov ca nu este inregistrata si nu are nici un fel de aprobare pentru a selectiona/recruta personal pentru munca in strainatate.Care este perioada legala in care pot depune aceasta plangere penala,iar audierea de catre organele in drept cand si cum se poate face tinand cont ca eu lucrez in strainatate?Folosirea datelor personale dupa rezilierea contractului de munca ?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters168018 , utilizator 19:13, 18 Septembrie 2010
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala ContSters168018 ContSters168018 Buna ziua,doresc sa depun o plangere penala impotriva unui recrutator/reprezentant al unei societati straine in Romania,persoana care,ulterior,am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Plangere penala cecuri fara acoperire Cristianstefanescu2007 Cristianstefanescu2007 Buna ziua, doresc sa fiu indrumat legat de procedurile de depunere a unei plangere penale impotriva administratorului unei firme care a emis cecuri si bilete ... (vezi toată discuția)
Plangere penala ? ContSters225352 ContSters225352 Buna ziua , 1. firma din RO impreuna cu firma din UE recruteaza personal pentru munca pe baza unei oferte mincinoase ? 2. modifica CV fara acceptul in scris ... (vezi toată discuția)