avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate lugtimpoli

Activitate lugtimpoli

Va multumesc pentru raspunsuri !
Va multumesc pentru raspuns.
Problema este ca eu lucrez ca magazioner dar in contractul de munca sunt incadrat Tehnician gestiunea productiei,cod COR 311909.
Intrebarea mea acum,este normal ?
Multumesc!
Buna ziua,care este fisa postului pentru Tehnician gestiunea productiei?
Nu poate fi magazonier,sau ?
Multumesc!
Răspuns la discuția Preaviz de 90 zile
Sper sa fie asa.Aceste act aditional cu preavizul de 90 zile il semnam la fiecare marire de salar.Va multumesc.
Răspuns la discuția Preaviz de 90 zile
Si daca nu e de acord angajatorul,ma poate da in instanta sa ma oblige sa stau asa mult ?Este legal sa stau 90 zile ?
Buna,am la contractul meu de munca un act aditional care specifica ca preavizul meu este de 90 zile.Daca vreau sa nu stau toate cele 90 zile,si doar 15,pot sa patesc ceva ?
Va multumesc
Răspuns la discuția Asigurare de viata
Mi-au spus sa mai astept 1 sapt.ca vor trimite banii.Mai astept si daca pana la sfarsitul sapt.viitoare nu-i primesc ii voi da in judecata.Multumesc pt.sfat.
Am avut un credit de nevoi personale fara ipoteca,la Unicredit Tiriac,la care a fost facuta si o asigurare de viata la Ergo ,ceva tot in combinatie cu Unicredit.Am rambursat creditul anticipat dupa doar 2 luni si a trebuit sa platesc asigurarea de viata in avans(1845 euro) urmand ca in termen de 30 zile sa-mi restituie diferenta de bani,creditul fiind luat initial pe 10 ani(deci vreo 1800 euro trebuie sa-i primesc inapoi).Am restituit banii in 3 August 2010 si nu mi-am primit banii nici acum.Ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii ?
Va multumesc