avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare de viata
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare de viata

Am avut un credit de nevoi personale fara ipoteca,la Unicredit Tiriac,la care a fost facuta si o asigurare de viata la Ergo ,ceva tot in combinatie cu Unicredit.Am rambursat creditul anticipat dupa doar 2 luni si a trebuit sa platesc asigurarea de viata in avans(1845 euro) urmand ca in termen de 30 zile sa-mi restituie diferenta de bani,creditul fiind luat initial pe 10 ani(deci vreo 1800 euro trebuie sa-i primesc inapoi).Am restituit banii in 3 August 2010 si nu mi-am primit banii nici acum.Ce trebuie sa fac sa-mi recuperez banii ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: lugtimpoli , utilizator 22:13, 17 Septembrie 2010
sa-i actionati in instanta.
avocat Cristina Popescu
Mi-au spus sa mai astept 1 sapt.ca vor trimite banii.Mai astept si daca pana la sfarsitul sapt.viitoare nu-i primesc ii voi da in judecata.Multumesc pt.sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rambursarea asigurarii pe viata dupa terminarea creditului Daniel1233 Daniel1233 Buna ziua , in urma cu 8 ani am facut un credit la banca ABN Ambro Bucuresti , si o polita de asigurare pe viata.Acum , creditul se apropie de sfarsit si ma ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament 2 camere ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament care este cu vreo 4000-5000 de euro sub pretul pietei pentru ca are unele probleme. Apartamentul a fost luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Recuperare polita asigurare de viata la terminarea achitarii creditului forminte forminte Buna ziua, Am in derulare un credit pentru nevoi personale, iar la incheierea Contractului de credit pentru consum am platit contravaloarea unei polite de ... (vezi toată discuția)