avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Activitate grigio

Activitate grigio

cum se procedeaza ptr a cere rejudecarea unei cauze?
Discuție proces civil
cum se procedeaza pentru a cere rejudecarea unui proces in cazul in care sentinta nu este inca definitiva siirevocabila:(
Răspuns la discuția justitie proasta
am inteles ca se poate cu martori dar cu un martor care sa spuna da am vazut nu numai din auzite
va rog sa ma lamuriti cu chestia cu prescrierea dupa 3 ani.Am avut un proces ptr contestarea executari silite prin care intinata sustine ca a fost intrerupta prescriptia . VINE in instanta cu 2 martori care nu au marturisit nimic din ceva care ar putea intrerupe prescriptia nu a adus nici o chitanta prin care sa dovedeasca ca sa intrerupt presciptia si totusi judecatoarea ia dat dreptate ei .NU stiu ce sa cred dar e cusuta cu ata alba nu vi se pare?:spam:
Răspuns la discuția cadou de nunta
vreau sa va spun ca bunicul e mort impozitul sa platit pe nm bunicului dar cu chitanta pe nm meu .Ca mostenitori are si sa facut succesiune si proces dar nu s-a luat in c onsiderare nici imbunatatirile aduse de mine la casa nici martorii care au depus marturie .SA facut expertiza de evaluare unde evaluatoru a scris ce i sa dictat de una dintre mostenitori pt ca erau si prieteni a scris casa din caramida pt ai ridica pretu iar in realitate este din piatra si pamint .Va rog sa imi spuneti cum as putea eu sa contest acuma tot ce a scris in ex pt ca acum casa sa darimat si am fotografi.
daca bunicul meu m-ia facut cadou la nunta casa in care am locuit cu bunicu de cind m-am nascut si am 200 martori care pot marturisi aceasta pot sa obtin drept pe casa daca nu am nici un act semnat?
Răspuns la discuția Executare silita
ar putea sa dem dar numai cu martori mincinosi sau ceva rude de grad 1?
va rog daca poate cineva sa raspunda corect la o intrebare...dupa ce au trecut 3 ani de la raminerea sentintei def si irev am inteles ca o sulta neachitata intra in prescriere .Matusa mea caruia ii datorez o suma sa trezit dupa 3 ani sa mearga la ex unde a declarat ca are probe cum ca s-ar fi intrerupt prescriptia .EU nu am la cunostinta de nici un act doveditor care sa poata intrrupe prescriptia numai in cazul in care nu aduce ceva martorii mincinosi .sfatuitima ce sa fac
Răspuns la discuția prescrierea unei datorii
deci va ex .datorul sint eu si am fost dat la ex pt neplata sultei ,dar cum ca au trecut 3 ani de la proces sulta sa prescris.Acum creditoarea mea care e matusa spune ca sa intrerupt prescrierea ptr ca eu i-am dat ceva bani pe durata acestor 3 ani ,dar eu cind i-am dat banii nu am facut nici o hirtie prin care sa specifice ca eu i-as fi dat banii deci nu are dovezi scrise sau semnate de mine .Intrebarea mea este cum ar putea demonstra ca sa intrerupt prescriptia daca nu are nici un act sau sint valabili si martorii .DACa da care martori ex rudele de grad 1
Răspuns la discuția prescrierea unei datorii
sulta provine di plata unei cote parte de la o casa dar au trecut trei ani si sa prescris iar acuma doamna sa dus la ex .EU am platit ceva bani dar faranici o hirtie scrisa sau semnata de acea va intreb ce dovezi trebuie sa aduca in fata instantei ca sa faca dovada sumei care sa platit