avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

va rog daca poate cineva sa raspunda corect la o intrebare...dupa ce au trecut 3 ani de la raminerea sentintei def si irev am inteles ca o sulta neachitata intra in prescriere .Matusa mea caruia ii datorez o suma sa trezit dupa 3 ani sa mearga la ex unde a declarat ca are probe cum ca s-ar fi intrerupt prescriptia .EU nu am la cunostinta de nici un act doveditor care sa poata intrrupe prescriptia numai in cazul in care nu aduce ceva martorii mincinosi .sfatuitima ce sa fac
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 02:31, 11 Decembrie 2010
In situatiatia in care matusa dvs afirma ca detine probe conform carora a fost intrerupt termenul de prescriere,aceasta trebuie sa administreze in conditiile legii aceste probe
ar putea sa dem dar numai cu martori mincinosi sau ceva rude de grad 1?
Proba legala o reprezinta incrisurile prin care eventual ,a fost intrerupt termenul de prescriere
sau vreo plata facuta de tine in acest timp. Nu tine cu martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescrierea unei datorii grigio grigio daca o persoana vrea sa deschida un proces ptr a dovedi intreruperea unei prescripti ce dovezi trebuie sa aduca in fata instantei. Mentionez ca sulta trebuia ... (vezi toată discuția)
Drept civil sderw sderw X-(va rog sa ma ajutati.in 2007 am obt o hot jud def si irev prin care trebuia sa platesc o sulta de 12900 ron din care am reusit sa platesc 4000 ron anu ... (vezi toată discuția)
Executare silita sulta ion luca c ion luca c Urmare Sent.Civ def si inrevocabila 02.2008 ,am primit in indiv eu si sora (o reprezentam pe mama) urmare a unui proces succesoral ,un teren min,cu valuare ... (vezi toată discuția)