Bun, dar nu pot sa cer cumva o audienta cu un sef superior al acestei instituti, deoarece nu mi se pare normal ca un om sa greseasca o data 2 nume al meu si al firmei reclamate si sa greseasca si a doua oara de doua ori legile. Dece spun de doua ori legile? pe motivul ca si in primul raspuns pe care l-am primit a fost gresita o lege.=D>
Buna ziua,
Ma numesc Cristi si am si eu o problema pe care o am mai exact din 13-09-2011 cu o reclamatie pe care am facut-o catre ANPC in privinta unui inel ce a plesnit fara a fii supus unui soc mecanic sau contact cu substante.
Am primit un raspuns in care imi gresise si numele meu si numele firmei reclamate, am refacut o resesizare la cererea dansilor pentru modificarea greselilor si daca mai am dovezi sa le aduc la cunostinta, zis si facut. Pe langa faptul ca am dorit sa vb telefonic cu persoana care sa ocupat de problema si de cazul meu, nu am avut nici o sansa sa imi vorbeasca.
Bun acum o sa scriu cateva raspunsuri din raspunsul dumnealor si sa imi explicati si mie daca are vre-o legatura ce spun dansii cu ce spune legea.
RASPUNS ANPC "Conform dispozitiilor art.48, alin (2) din Legea 188/1999, privind statutul functionarilor publici 'functionarilor publici le este interzi sa primeasca direct cereri a caror rezolvare intra in competenta lor sau sa discute direct cu petentii. "
Am cautat aceasta lege si zice asa: 2) Funcţionarii publici care urmează programe de formare specializată în administraţia publică, cu o durată mai mare de 90 de zile, organizate de Institutul Naţional de Administraţie sau de alte instituţii similare din străinătate, finanţate din bugetul de stat sau local, sunt obligaţi să se angajeze în scris că vor lucra în administraţia publică cel puţin 5 ani de la terminarea programelor. AM DREPTATE SAU NU AM GASIT CE LEGE TREBUIE????
Bun. vreau sa stiu si eu cum pot sa rezolv aceasta problema prin a reclama aceea persoana de la ANPC mai ales ca i-am adus dovezi solide cu neregulile firmei, si prin care la finalizare mi sa spus ca tot din vina mea este si firma a procedat corect sa imi tina inelul care a stat mai mult de 15 zile in garantie, ca inelul este stramb desi pozele de la dosar aratau ca este ok, si multe alte dovezi care mie nici nu au fost luat in calcul sau nu li s-au dat importanta [Editat]
Astept un raspuns deoarece am avut rabdare si calmitate destul de mult tinant cont ca stau dupa rezolvarea acestei probleme din data de 13-09-2011.
Va multumesc.
Bun si in cazul acesta conform legii ce trebuie sa fac. Am sunat la ITM, acestia au spus ca nu tine de domeniul lor,m-au indrumat sa ii dau in judecata sau sa astept. este o suma de 2000 de ron nu este nici mult da nici putin mai ales tinand cont si de faptul ca aceasta suma a fost stransa pe parcusul a 4 ani
Din pacate acel cont nu era la dispozitia mea. Contul era pe numele meu doar ca nu aveam acces la bani doar firma avea aces, lunar ar fii trebuit sa imi depuna aceasta garantie in acel cont. Banie din acel cont se ridicau de catre firma si se virau pe card dupa 45 de zile calendaristice de la ultimul salariu. Contul de garantie era la o banca iar cardul de salarii la o alta banca. Firma se afla in insolventa (Reorganizare Juridica). Am luat legatura cu peroanele abilitate din aceea firma si mi s-a specificat ca pot sa astept 1- 2 zile sau 1-2 saptamani sau luni deoarece nu stiu cand o sa imi intre banii deoarece judecatorul aproba tot ce inseamna bani si parafrazand spunandu-mi ca sa fiu fericit ca ii mai vad.
Buna seara,
Am si eu o intrebare.
In urma cu aproximativ 3 luni mi-am dat demisia de la o firma de telefonie mobila. Aceasta firma oprea lunar o garantie lunara cu o anumita suma (a fost 50 sa micsorat la 30 lei lunar).
Dupa demisia mea la aproape o luna firma a intrat in insolventa si acum ma tot amana cu cedarea garantiei. Desii tin sa precizez ca aceasta garantie se oprea intrun cont bancar pe numele meu in care firma avea control deplin asupra contului.
Ce pot face sa imi recuperez acesti bani.
Pentru detalii amanuntite asupra problemei sau intrebari va rog sa mi le solicitati.
VA ROG Ajutatima cu mai multe sugesti daca sunt si care sunt sunt disperat (puneti-va in locul meu far telefon functional 100% sau sa functioneze doar 80~85 %)
Buna ziua,
Telefonul este inca utilizabil dar cad imi este lumea mai draga se inchide in conversatie sau atunci cand vreau sa sun sau sa umblu pe el mi se blocheaza deci nu este utilizabil intr-o oare care masura de proportie 85%.
Ms de raspuns
Astept si alte sfaturi cum as putea sa obtin negare de garantie pentru a mi se schimba produsul.Deorece am mai citit ca un produs poate fii dus de 3 ori in servici dupa care se aloca negare sau anulare de garantie ,care la mine nu este cazul de anulare a garantiei pentru ca nu are nici o problema survenita din cauza/vina utilizarii necorespunzatoare.
Buna ziua,
Am o mica problema.
Am luat un telefon acum aproape un an la prelungire de contract.
Problema mea consta in faptu ca am probleme cu telefonul,desii luna trecuta mi-a stat in service aproape o luna deoarece a fost dus de 3 ori in luna august.Desii el avea o problema de soft si inca o mai are,pe langa aceea problema care se remedia in proportie de 80% dupa ridicarea lui din service apareau noi probleme si diferite pe langa cele pe care avea inca la soft.
Cum pot sa rezolv problema asta l-am dus de 3 ori mai am o singura data ce fac imi pierd garantia?Imi schimba produsul....?Cum pot sa rezolv aceasta problema pentru ca telefonu mai are inca garantie cel putin inca un an, si garantiea nu este anulata este o garantie valabila.
Astept raspuns pe forum sau pe cristi_bank@yahoo.com