avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate iulicaparvescu

Activitate iulicaparvescu

Buna ziua....cunosc pe cineva care a luat un credit ipotecar si dupa cativa ani nu a mai reusit sa plateasca si a pierdut casa,ramanand cu o datorie destul de mare....intrebarea este avand un copil minor si nereusind sa plateasca datoria cumva o va mosteni copilul?.......Multumesc.
Răspuns la discuția Amenda parcare Herastrau
Ce parere sa avem ?e clar... sunt pusi sa faca bani,sau potolit cu herastraul si cauta alte locatii se pare ca au gasit la eroilor,asta-i viata
Răspuns la discuția Plangere contraventionala
Multumesc frumos
multumesc...mai am o intrebare as vrea sa mai depun o complectare la prima plangere si poze,ce titlu ii dau si cind pot face asta
se pare ca am gresit am numito contestatie si am depuso, ce efect are si ce se mai poate face
Am primit o amenda si vreau so contest ce titlu ii dau contestatie sau plangere contrventionala?
salut.......multumim pt modelul de contestatie postat, in concluzie trebuie sa ne bazam pe lipsa indicatoarelor, acelea cu legea si sanctiunea trecute pe ele ca nu exista asa ceva, apropo am fost duminica in zona cu pricina stiti ce sa construit acolo?o mare parcare au disparut toate caruselele...pana la urma suntem in parc sau nu???
Multam frumos
Neata....de cand intra in vigoare legea?trebuie echipate toate 4 roti sau doar puntea tagatoare
cred ca era mai bine sa depuneti contestatia la judecatorie nu la ei la sediu,eu acolo am depuso si mi-au dat termen pe loc,ce ati invocat in plangere?daca se poate