avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Am primit o amenda si vreau so contest ce titlu ii dau contestatie sau plangere contrventionala?
Plangere contraventionala >
ART. 31
(1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiei şi de aplicare a sancţiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
se pare ca am gresit am numito contestatie si am depuso, ce efect are si ce se mai poate face
Nu conteaza cum ati denumit-o, o califica instanta. Puteati sa ii puneti titlul "ursulet mov", conteaza ce ati scris in ea.
Succes!
multumesc...mai am o intrebare as vrea sa mai depun o complectare la prima plangere si poze,ce titlu ii dau si cind pot face asta
Exact completare porivit art. 132 c.p.c.
Teoretic codul spune pana la prima zi de infatisare. Practic ...
O puteti depune pana la primul termen de judecata sau la termen in sedinta .
Bafta!

Alte discuții în legătură

Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)
Cand se poate depune la dosarul cauzei o precizare a cererii de chemare in judecata? v1orel v1orel Buna ziua! Am depus o plangere contraventionala impotriva unei amenzi de radar. Cand se pot depune la dosar o precizare la actiune? Trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Amenda primita de catre minor BogdyZet BogdyZet Buna ziua!Acum o saptamana am primit o amenda 2 persoane de la catre un echipaj de politie pentru ca am traversat pe trecere si nu am vazut culoarea rosie a ... (vezi toată discuția)