avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Am primit o amenda si vreau so contest ce titlu ii dau contestatie sau plangere contrventionala?
Cerere completatoare. Daca aveti nr de dosar si termenul, o depuneti la arhiva in 2 exemplare. Sau prin posta, recomandata.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contravenționala ManuelaR77 ManuelaR77 Se poate face contestație? La o amenda contravențională dată pe 12.04.2020,pe motiv că nu era urgență deplasarea, deși avea declarație pe proprie ... (vezi toată discuția)
Cand se poate depune la dosarul cauzei o precizare a cererii de chemare in judecata? v1orel v1orel Buna ziua! Am depus o plangere contraventionala impotriva unei amenzi de radar. Cand se pot depune la dosar o precizare la actiune? Trebuie depusa ... (vezi toată discuția)
Amenda primita de catre minor BogdyZet BogdyZet Buna ziua!Acum o saptamana am primit o amenda 2 persoane de la catre un echipaj de politie pentru ca am traversat pe trecere si nu am vazut culoarea rosie a ... (vezi toată discuția)