avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate 2andreea

Activitate 2andreea

cand o persoana pleaca de la firma angajatorul trebuie sa plateasca un salariu intreg acestuia?
asta vreau sa stiu daca pot munci 4 ore pt ca am lucrat vineri sambata duminica toata ziua si miercuri toata ziua.mi-a zis ca e tot una daca muncesc doua cu doua dar eu trebuie sa ma prezint si la celalalt loc de munca.daca as mai veni luni 8 ore ar mai trebui sa stau pana vineri ce se implinesc 15 zile?
eu mi-am bagat preavizul in data de 17 09 2010.pot sa muncesc 8 ore pe zi avand in vedere ca mi-am gasit alt loc de munca alte 8 ore pe zi
va multumesc foarte frumos
dar de ce?eu am muncit in cele 6 zile nu am stat acasa.m-a platit pt munca eu am scos doar 15 zile de concediu
as dori va rog sa ma informati. am avut concediu in luna august 15 zile platite si mi-au ramas 6 zile care de asemenea mi-i s-au platit.in cele 6 zile eu am muncit.acum patronul imi spune ca trebuie sa ii dau banii inapoi pe cele 6 zile pt ca plec de la firma si in 9 luni am dreptul doar l 15 zile platite.desi eu am muncit in cele 6 zile.trebuie sa-i dau banii inapoi?eu nu inteleg