avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... se dau banii inapoi la angajator pt concediu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

se dau banii inapoi la angajator pt concediu?

as dori va rog sa ma informati. am avut concediu in luna august 15 zile platite si mi-au ramas 6 zile care de asemenea mi-i s-au platit.in cele 6 zile eu am muncit.acum patronul imi spune ca trebuie sa ii dau banii inapoi pe cele 6 zile pt ca plec de la firma si in 9 luni am dreptul doar l 15 zile platite.desi eu am muncit in cele 6 zile.trebuie sa-i dau banii inapoi?eu nu inteleg
Cel mai recent răspuns: 2andreea , utilizator 17:09, 22 Septembrie 2010
are dreptate angajatorul.
dar de ce?eu am muncit in cele 6 zile nu am stat acasa.m-a platit pt munca eu am scos doar 15 zile de concediu
daca ati muncit pt acele sase zile atunci nu trebuie sa ii mai dati niciun ban inapoi.daca are asemenea pretentii nejustificate n-are decat sa va dea in judecata.
va multumesc foarte frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz plata concediu medical andreearicu andreearicu buna ziua,sunt in concediu medical din 5 luna aceasta si pana in 27 luna aceasta,am mai pus o intrebare in forum si mi s-a rasp ca in cazul in care eu ,in mod ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la plata concediului de odihna in cazul demisiei? Catalina Dodenciu Catalina Dodenciu Buna ziua.M-am angajat pe data de 4 mai 2009 si recent pe data de 18 august 2009 mi-am dat demisia, deoarece singurul salariu pe care l-am luat a fost cel din ... (vezi toată discuția)
Bani pe concediu smart28 smart28 Buna ziua. Timp de un an am lucrat ca si contabil la o firma de constructii fiind incadrat cu salariu de 770 lei, insa \"in mana\" patronul imi dadea 1100 lei. ... (vezi toată discuția)