avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bani pe concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bani pe concediu

Buna ziua. Timp de un an am lucrat ca si contabil la o firma de constructii fiind incadrat cu salariu de 770 lei, insa "in mana" patronul imi dadea 1100 lei. De pe 29 august pana pe 6 septembrie 2011 am avut concediu de odihna iar pe data de 7 septembrie cand m-am intors am fost "fortat" sa imi dau demisia cf art 55 lit.b. Pe data de 25 septembrie am primit salariu pt luna august de 1070 lei desi nu ma asteptam insa acum pe 25 noiembrie nu am mai primit nimic. Precizez faptul ca banii pe concediu nu i-am primit. Ce cale lagala am ca sa-mi "recuperez" banii munciti?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: smart28 , utilizator 16:12, 28 Octombrie 2011
Nu exista demisie conform art.55 lit.b din Codul Muncii.Acest articol reglementeaza desfacerea contractului individual de munca prin acordul partilor.In ceea ce priveste nelamuririle pe care le aveti in ceea ce priveste salariul ,va puteti adresa tribunalului cu actiune civila in pretentii
Cand mi-am facut fisa de lichidare nu trebuia sa primesc toti banii cuveniti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere bani din cont Buk1986 Buk1986 Buna seara.Pe data de 4 august 2015 am facut un imprumut de tipul bani pana la salariu in valoare de 250 lei,aveam data scadenta 7 septembrie 2015.Am avut ... (vezi toată discuția)
Demisie nzz nzz Buna ziua . Doresc sa stiu de la un contabil sau avocat care sunt drepturile mele salariale la lichidare daca mi-am dat demisia pe data de 1 august fara ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului dupa demisie oana suiu oana suiu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat, intentionez sa ma duc maine la ITM pentru a depune o plangere impotriva unei firme pentru care am lucrat si as ... (vezi toată discuția)