avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog sa-mi explicati: incetare contract de munca...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog sa-mi explicati: incetare contract de munca...

cand o persoana pleaca de la firma angajatorul trebuie sa plateasca un salariu intreg acestuia?
Cel mai recent răspuns: Cristina Popescu , Avocat 17:06, 27 Septembrie 2010
In mod normal da,acum depinde cit a lucrat in luna respectiva=D>
daca este concediat din motive care nu tin de persoana sa, atunci primeste cel putin un salariu ca si masura de compensare
avocat Cristina Popescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediera colectiva mamaadeade mamaadeade sotul lucreaza la o firma de paza in timisoara si a primit preaviz de concediere din 1 noiembrie (impreuna cu toti colegii aprox 30 ),intrebarea este el a ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Somajul - ce presupune pentru angajator radulescuoctav radulescuoctav Buna ziua, As dori sa angajez pe cineva pentru o luna pentru a putea primi somaj. Persoana are peste 10 ani de cand lucreaza la locul de munca de unde ... (vezi toată discuția)