avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate gaby_just_gaby71

Activitate gaby_just_gaby71

Răspuns la discuția recurs
multumesc pt raspuns. care instante superioare? procesul a fost judecat la tribunal.
Răspuns la discuția recurs

multumesc pt raspuns. pe portalul instantei nu e nimic. decat solutia. procesul a avut loc in noiembrie 2006. inseamna ca nu s-a facut recurs?
Discuție recurs
buna seara

va rog daca imi puteti spune, unde gasesc daca s-a facut recurs intr-un proces?
Discuție radiere srl
buna seara, am nevoie de cateva lamuriri.

am un srl care a functionat pana in noiembrie 2006, cand in urma unui proces intentat de orc a fost dizolvata.(nedepunere bilant). de atunci societatea nu mai functioneaza. acum in 2011 mi s-a deschis un nou proces pt insolventa.(datorii la stat)

as dori sa stiu daca se poate ca srl-ul sa nu fi fost radiat pana acum?

care e termenul pt radiere srl?

cine face radierea?
Răspuns la discuția dizolvare-radiere srl
multumesc mult. sper sa ma mai lamuriti si alta data.
in cazul in care nu a fost radiata ,dar dizolvata din noiembrie 2006, se poate numi acum un lichidator? au trecut deja 4ani.
multumesc pt raspuns. as mai vrea sa stiu si in cat timp se face radierea? am citit undeva ca ar fi vorba de 6 luni de la dizolvare. dupa acest termen se mai poate numi lichidator?
buna seara

la sfarsitul anului 2006 o firma a fost dizolvarea pt nedepunere bilanturi. cand si cine o radiaza? ce urmeaza?
buna seara

puteti sa-mi spuneti care ar fi pedeapsa maxima pe care as putea-o primi in cazul insolventei?
am citit legea 85 dar nu e concludenta.
depinde de lichidator?
ma duc luni la lichidator sa vad de ce fapte sunt acuzata. apoi voi vedea. insa cam care ar fi pedeapsa maxima? sunt ingrijorata, divortata cu un copil.

multumesc gabi