avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale radiere srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

radiere srl

buna seara, am nevoie de cateva lamuriri.

am un srl care a functionat pana in noiembrie 2006, cand in urma unui proces intentat de orc a fost dizolvata.(nedepunere bilant). de atunci societatea nu mai functioneaza. acum in 2011 mi s-a deschis un nou proces pt insolventa.(datorii la stat)

as dori sa stiu daca se poate ca srl-ul sa nu fi fost radiat pana acum?

care e termenul pt radiere srl?

cine face radierea?
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 18:27, 27 Februarie 2011
Radierea se efectueaza dupa lichidare. Radierea se dispune de instanta dupa ce se finalizeaza procedura de lichidare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare firma Mara Ionescu Mara Ionescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. In anul 2004 firma mea a fost dizolvata pentru nedepunerea bilantului la Registrul Comertului. Aveam niste ... (vezi toată discuția)
Numire lichidator bobeica 1976 bobeica 1976 Buna seara, As dori sa stiu daca in cazul in care tribunalul a dat o sentinta definitiva de dizolvare a unei societati pe data de 14 octombrie 2009 la din ... (vezi toată discuția)
Dizolvare -radiere - lichidare srl lorellay lorellay Buna ziua, Ma lamureste si pe mine cineva va rog.... Am un SRL infiintata in 2004. Nu a avut activitate niciodata. In 2006 s-a deschis proces de radiere ... (vezi toată discuția)