Buna seara,
Daca optez pentru concediul de crestere copil pe o perioada de 2 ani angajatorul este obligat sa pastreze postul si sa ma reincareze pe postul respectiv 6 luni?
Dar daca optez pentru perioada de 1 an?
Multumesc mult!
Buna ziua!
Ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea: In concediu de crestere copil pana la 2 ani cand contractul de munca este suspendat , normle interne ale anjajatorului mai au efect asupara angajatului in aceasta peroada? Daca in aceasta perioada se incalca aceste norme interne angajatul poate fi tras la raspundere chiar daca contarctul de munca este suspendat???
Multumesc mult !
Buna ziua!
Am 30 ani, si am fost diagnosticata cu coxartroza iar cat de curand va trebui sa ma operez pentru protezarea soldului.Lucrez din ianuarie 2007 si am un salariu de 1500 ron net plus bonuri de masa . In 2009-2010 am fost in concediu de crestere copil. Intrebarea mea este: as putea, daca starea de sanatate s-ar agrava sa ma pensionez pe caz de boala la varsta aceasta si cu vechimea pe care o am si de ce pensie as beneficia.Sper sa nu fie cazul .
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc mult!
Buna ziua!!!
Primesc indemnizatea de cresterea copilului pana la 2 ani si as vrea sa calaborez cu o firma de asigurari in vederea incheierii de polite pe baza de contract de colaborare sau de mandat. ?Veniturile din aceasta activitate imi afecteaza indemnizatia?
Va multumesc anticipat!!!