avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Activitate rusescu

Activitate rusescu

Răspuns la discuția donatie aparatura medicala
ca SRL
Buna ziua.
Va rog daca stie cineva sa ma lamureasca ce aprobari si/ sau demersuri trebuiesc indeplinite pentru a primi o donatie de aparatura medicala dintr-o tara din afara UE. Ce institutie se ocupa de acest tip de activitate.
Multumesc
Răspuns la discuția subventie APIA
Normal in anul urmator depunerii cererilor de subventie. In ultimii doi ani, in anul depunerii cererii au fost virati banii in proportie de 30 %
Va rog sa-mi spuneti si mie daca prin aparitia Legii 71/2011, care abroga Legea 16/1994 - Legea arendei, contractele de arenda mai pot fi incheiate intre persoane fizice, deoarece nefiind de specialitate nu sunt lamurit, in L 16 acest lucru era trecut explicit iar in L71 care modifica L(nu mai stiu care) nu mai este trecut la fel de explicit.
Cu multumiri
Daca cineva stie, daca se poate prelua un abonament Cosamote de la PFA catre o Societate comercila care au acelas asociat unic, dar pfa-ul nu este desfiintat.
Multumesc! Contractul este semnat de PFA. Societatea poate prelua contractul de leasing, am inteles dar in ce conditii? Pfa-ul cum se scade in contabilitate?
Cum se poate transfera un autoturism de la un PFA - auto in leasing - catre o societate comerciala nou infiintata? Se poate ? cum este mai bine , in concesiune sau cumparare ?