avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general comodat, cumparare auto - auto in leasing (PFA) ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

comodat, cumparare auto - auto in leasing (PFA) transferat la SRL; posibil?

Cum se poate transfera un autoturism de la un PFA - auto in leasing - catre o societate comerciala nou infiintata? Se poate ? cum este mai bine , in concesiune sau cumparare ?
Cel mai recent răspuns: rusescu , utilizator 09:34, 25 Septembrie 2010
cine a incheiat contractul de leasing? PFA ? atunci cum credeti d-voastra ca puteti vinde ceva ce nu va apartine ? sunteti numai utilizator, nu proprietar; puteti cel mult incheia un contract de comodat prin care transmiteti in mod gratuit societatii folosinta autoturismului, ptr. a va putea scade cheltuielile, dar in nici un caz nu puteti concesiona sau vinde.
avocat Cristina Popescu
Multumesc! Contractul este semnat de PFA. Societatea poate prelua contractul de leasing, am inteles dar in ce conditii? Pfa-ul cum se scade in contabilitate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare autoturism ateleasa ateleasa Am un contract de leasing in derulare,autoturismul l-am dat in folosinta prin contract de comodat unui prieten deoarece nu mai puteam sustine leasingul iar ... (vezi toată discuția)
Concesionarea unui apartament proprietate pf. szabo doinita doina szabo doinita doina Detin un apartament prin act de V-C ca persoana fizica.Va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l concesionez la alta persoana fizica sau pot face un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune simonik2011 simonik2011 buna ziua, as vrea sa concesionez o masina, se poate face contractul de concesiune la un avocat?daca da, ce documente imi trebuie si aproximativ cat ar ... (vezi toată discuția)