avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Activitate Blue_Sky

Activitate Blue_Sky

Prietenul meu are de paltit o pensie alimentara(copilul minor ptr care plateste pensie a ramas in grija mamei), data prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. pana acum el nu a platit niciodata aceasta pensie. Ce se poate intampla in acest caz ? Exista posibilitatea ca el sa faca inchisoare pentru acest lucru ? sau sunt alte modalitati de recuperare ? Va multumesc!
Buna ziua ! Vreau sa-mi deschid o intreprindere individuala si nu stiu ce avize sau daca imi sunt necesare. Ma puteti ajuta ?
da , si el este proprietar.. sunt doua blocuri separate aflate fata in fata...
Sfatul Dvs este sa ii fac reclamatie la primarie ? sau cum sa procedez? mi se pare total ilegal sa imi intrerupa curentul electric de la el putere
Apartamentul adiministratorului este vis-a-vis de apartamentul in care locuiesc eu . si credeti-ma ca nu pot asculta muzica la mai putini decibeli , intrucat ar insemna sa o opresc.... administratorul a iesit din blocul in care locuim la 2 minute dupa ce s-a oprit curentul... este prea coincidenta sa cred ca a fost o pura intamplare ca intr-o seara la ora 22:30 , administratorul avea treaba in bloc....
Si n-ar fi prima data cand face exces de zel... in urma cu ceva timp, ne-a taiat cablul de la Romtelecom pe motiv ca " era inestetic pe zidul blocului" .. iar aceasta fapta a fost sesizata si la Romtelecom.
Puteti sa ma ajutati cu un raspuns la aceasta intrebare ? Deja a trecut o perioada mare de timp de cand nu ma mai inteleg cu administratorul. Este adevarat ca figurez cu ceva restante la intretinere , insa nu cred ca acestea ii dau dreptul de a ma ameninta cu sechestru, cu vanzarea bunurilor din casa. Mai presus de acestea, intr-o seara la ora 22:30 , mi-a intrerupt curentul electric de la panoul (motivul sincer nu stiu care a fost; este adevarat ca aveam muzica pornita dar era in limitele normalitatii , nu exagerata). Poate face asa ceva ? Unde il pot reclama sau cu cine pot lua legatura pentru a gasi o solutie in aceasta privinta?

Multumesc