avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce avize sunt necesare pentru infiintarea si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce avize sunt necesare pentru infiintarea si functionarea unei intreprinderi individuale specializate in comert produse nealimentare?

Buna ziua ! Vreau sa-mi deschid o intreprindere individuala si nu stiu ce avize sau daca imi sunt necesare. Ma puteti ajuta ?
Pentru functionarea II nu va trebuie avize speciale, doar completati o declaratie pe propria raspundere(in cazul in care doriti autorizarea desfasurarii activitatii de comert)ca indepliniti prevederile legii din domeniul sanitar,protectia muncii,protectia mediului si sanitar-veterinar.
Pentru deschiderea II va va trebui acte de spatiu pentru sediu: dovada proprietarului si un contract de comodat/inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala ContSters141850 ContSters141850 Buna ziua! Vreau sa stiu si eu daca imi fac un magazin de haine on-line trebuie sa am neaparat si firma, sau ce riscuri am in cazul in care nu imi fac ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata i_mardare i_mardare CU stima si respect pentru toti utilizatorii,consultantii si moderatorii. As dorii sa pun si eu o intrebare,la care astept si un raspuns daca se poate. Detin ... (vezi toată discuția)