avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciala

Buna ziua!
Vreau sa stiu si eu daca imi fac un magazin de haine on-line trebuie sa am neaparat si firma, sau ce riscuri am in cazul in care nu imi fac firma?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:31, 21 Aprilie 2010
trebuie sa fii macar pfa.. ideal intreprindere individuala.. riscule ca intri la evaziune fiscala
si ca sa imi fac intreprindere individuala ce acte imi trebuie?
multumesc
Documentele necesare pentru inregistrarea in registrul comertului, inregistrarea fiscala si autorizarea functionarii intreprinzatorilor persoane fizice titulari ai intreprinderilor individuale sunt urmatoarele:
1. Cererea de inregistrare
2. Dovada verificarii disponibilitatii si rezervarii firmei
3. Carte de identitate titular intreprindere individuala
4. Documente care atesta drepturile de folosinta asupra sediului (contract de comodat sau inchiriere)
5. Specimenul de semnatura al intreprinzatorului persoana fizica titulara a intreprinderii individuale
6. Declaratia-tip pe propria raspundere care sa ateste indeplinirea conditiilor legale de functionare prevazute de legislatia speciala din domeniul sanitar, sanitar-veterinar, protectiei mediului si protectiei muncii
7. Documentele care atesta pregatirea profesionala sau experienta profesionala
8. Dovezile privind plata taxelor de registru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare infiintarii intreprinderii individuale dino12345 dino12345 in afara de certificat de mostenitor cele de scoala fisa fiscala copii dupa buletin si ale mostenitorilor .daca contractul de comodat se face la notar sau se ... (vezi toată discuția)
firma noua sau una cumparata CRISTY40 CRISTY40 In acest moment lucrez (de unu singur,fac transport de marfuri) pe o firma a unui prieten. In urmatoarea perioada vreau sa lucrez pe firma proprie. ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala 2013 mamica2013 mamica2013 buna ziua, unde m-as putea documenta in privinta infiintarii unei intreprinderi individuale in 2013, deoarece am cautat pe site-ul de la ONRC si nu am gasit ... (vezi toată discuția)