avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate ionutgcalin

Activitate ionutgcalin

indraznesc sa va cer un sfat va rog din suflet daca ma puteti ajuta....am trecut printr un proces de partaj....dupa trei ani de judecata aceasta a fost hotararea instantei : Solutie: Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul-pârât C.I împotriva pârâtei-reclamante C.E. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâta reclamantă Omologhează raportul de expertiză judiciară în specialitatea construcţii efectuat de expert Dumitru Săndulescu, varianta 1. Atribuie în proprietate şi posesie pârâtei-reclamante C.E imobilul apartament nr. 46, cu trei camere ,situat în.. jud.. Obligă pârâta reclamantă la plata către reclamantul pârât a sumei de 28.586 lei cu titlu de sultă. Omologhează raportul de expertiză tehnică judiciară întocmit de expert P N, varianta 1. Atribuie în proprietate şi posesie reclamantului pârât lotul compus din următoarele bunuri mobile: o canapea, un fotoliu, un taburet, un televizor LCD marca LG,, un calculator( monitor+ unitate), o imprimantă şi un aragaz Zanussi cu patru ochiuri. Atribuie în proprietate şi posesie pârâtei reclamante lotul compus următoarele bunuri : mobilă bucătărie (2 corpuri mari, 2 corpuri suspendate, 1 corp pe hotă), mobilă dormitor (dulap cu 3 uşi, dulapuri suspendate,raft,două noptiere, servantă, raft+pat), o canapea, un fotoliu, un taburet, un frigider BEKO, o maşină de spălat marca Wirpool şi DVD cu 2 boxe. Obligă pârâta reclamantă să achite reclamantului pârât sume de 33 lei cu titlu de sultă. Omologhează raportul de expertiză contabilă întocmit de expert R G. Stabileşte în sarcina ambelor părţi ,să achite, în contribuţie egală, restul de 30625,11 lei din contravaloarea ratelor datorate în baza contractului de credit nr. 0602180/11.07.2008 încheiat cu Alpha Bank – şi a contractului de credit bancar nr. B0020035/25.07.2008 încheiat cu Banca Românească SA. Stabileşte în sarcina ambelor părţi să achite, în contribuţie egală, suma 7129,39 lei , reprezentând restanţe la cheltuielile de întreţinere datorate Asociaţiei de proprietari bl.. Compensează cheltuielile de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 25.11.2011.
Asupra acestei hotarari fosta sotie a facut recurs...l a castigat si aceasta este hotararea irevocabila data de tribunal...SOLUTIE: admite recursul declarat de recurenta S E impotriva incheierii din 02.11.2010 şi a sentinţei civile nr. 6939/2011 pronunţate de Judecătoria Giurgiu, pe care le modifica astfel: încheierea din 02.11.2010 în sensul că pârâta reclamantă S E are cotă de 80%, iar reclamantul pârât cotă de 20%, la dobândirea apartamentului situat în... inlătură dispoziţiile contrare din incheierea atacată şi menţine celelalte dispoziţii ale acesteia. sentinţei civile nr. 6939/2011 in sensul că: obliga pârâta reclamantă la plata catre reclamantul pârâta sumei de 19.874 lei cu titlu de sultă de la bunul imobil. înlătură dispoziţia contrară privind sulta de 28.586 lei de la imobilul din hotărârea atacată. dispune restituirea catre recurentă a sumei de 322 lei ce reprezintă taxa judiciara de timbru nedatorată pentru calea de atac a recursului. obliga intimatul să plătească recurentei suma de 317 lei cheltuieli de judecată. irevocabila la data de 06.06.2012.
As vrea sa investesc cu formula executorie,stiu ca se poate pt ca aceasta hotarare este irevocabila....dar intre timp eu am depus la judecatorie o cerere precizatoare cu privire la impartire creditelor,aceasta cerere este si acum suspendata de instanta....in acest caz mai pot investi cu formula executorie ? sau trebuie sa astept judecarea acestei cereri ?
Va multumesc frumos.

2 02Prietenii mei
mirela z
fara status

rbr
fara status

Vezi lista completa

+ Adauga prieteni

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...
buna seara..am si eu o nelamurire..parata a depus recurs asupra sentintei civile chiar daca a obtinut 70% iar eu 30%..pe motivul ca ea doreste sa obtina 80%...se mai pot schimba in recurs cotele date in prima instanta..???
buna dimineata,va rog frumos daca ma puteti ajuta...Cu ceva timp in urma fosta sotie m a actionat in judecata pentru a i inapoia actele masinii si cheia...am facut dovada in instanta ca acestea se aflau in masina cand masina mi a fost luata fara consintamantul meu de catre fosta sotie.Cu toate acestea instanta ma obliga sa i inapoiez actele masinii(care nu se afla la mine)..nu am mai facut recurs..sunt lamurit de instanta din gr am mai avut si alte procese cu fosta sotie si....Pe buletin am acelasi domiciliu cu fosta sotie...dar eu locuiesc fara forme legale in alta parte...pot fi executat silit la aceasta locatie???
Mi au trimis somatia la parintii mei la tara,dar nici ei nu au semnat de primire pt ca nu locuiesc acolo si nu au stiut despre ce e vorba..Va multumesc mult
Răspuns la discuția executare silita
masina se afla la fosta sotie...Fosta sotie crede ca actele au ramas la mine si nu vreau sa i le inapoiez...m a actionat in judecata pt restituirea lor.Am facut dovada in instanta ca masina mi a fost furata de fosta sotie si ca actele se aflau in torpedoul masinii...cu toate astea instanta m a obligat sa i restitui actele...:(...i am spus ca nu sunt la mine aceste acte,dar nu vrea sa inteleaga..ma ameninta ca ma va executa silit
buna seara,va rog frumos daca ma puteti ajuta...Cu ceva timp in urma fosta sotie m a actionat in judecata pentru a i inapoia actele masinii si cheia...am facut dovada in instanta ca acestea se aflau in masina cand masina mi a fost luata fara consintamantul meu de catre fosta sotie.Cu toate acestea instanta ma obliga sa i inapoiez actele masinii(care nu se afla la mine)..nu am mai facut recurs..sunt lamurit de instanta din gr..Pe buletin am acelasi domiciliu cu fosta sotie...dar eu locuiesc fara forme legale in alta parte...pot fi executat silit la aceasta locatie???
Buna dimineata,va rog frumos daca ma m-ai puteti ajuta.Conform art 264 C.Pr.Civ. termenul legal stiu ca este de 30 de zile.Acum nu stiu sigur...30 de zile lucratoare sau nelucratoare.Multumesc frumos.
Răspuns la discuția cerere urgentare redactare
pe mine ma intereseaza COMUNICAREA acelei hotarari...nu motivarea
Răspuns la discuția cerere urgentare redactare
Multumesc frumos Simonette12...Da m am interesat si inca nu a fost redactata..desi a fost pronuntata in 25.11.2011...se mai face referire la vreun articol..?
Buna ziua si La multi ani...Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un model de urgentare a redactari unei hotarari judecatoresti...astept comunicarea de mai bine de 2 luni...si ma gandeam ca as reusi cu aceasta cerere.
Va multumesc.
Răspuns la discuția partaj judiciar
nu ma mai poate ajuta nimeni va rog cu un sfat....